Hadiah Hari Lahir Ke-54, DATIN NOOR KARTINI Dapat Kereta Mewah & Nombor Plat Eksklusif!

IKLAN

Wah, seronoknya jadi Datin Noor Kartini Noor Mohamed. Pada sambutan hari lahirnya yang ke-54 pada 8 Julai lalu, beliau tidak hanya diraikan seluruh ahli keluarga malah menerima kejutan sangat istimewa daripada suami tercinta, Datuk Abdul Halim Khan. Berkongsi momen indah itu di Instagram miliknya, ibu kepada Noor Neelofa Mohd Noor ini dihadiahkan sebuah kereta SUV mewah BMW yang dianggarkan berharga lebih 200 ribu ringgit! Bukan sebarangan hadiah tu.

Berkongsi foto terbaharu, jelas kelihatan wajah bahagia Datin Noor Kartini di samping suami dan kereta mewahnya. Kenderaan Sports Utility Vehicle (SUV) dari BMW yang berwarna putih tersebut turut memiliki nombor plat pendaftaran eksklusif, KY1 yang dianggarkan bernilai ribuan ringgit! Lebih mengharukan, Datuk Abdul Halim membawa bersama sebiji kek hari lahir beserta sejambak bunga. Bertuah ibu kepada sembilan orang cahaya mata ini.

IKLAN

Sama sekali tidak menyangka sambutan hari lahir ke-54 disambut dengan cukup meriah, Datin Noor Kartini melahirkan rasa syukur atas segala yang dimilikinya hari ini. “Alhamdullilah syukur… kasih sayang dari zat kekuasaanmu Ya Allah terpancar seluruh ke jiwa-jiwa yang berdamping denganku. Ini adalah rahsia kekuasaan dalam genggamanmu yang tak pernah terfikir di fikiran makhluk

Alhamdullilah Ya Allah, mashaAllah hari ni menerima suprise dari suamiku tercinta. Yang terharu bukan kejutan atau hadiah, tapi… usahanya yang membuatku cukup-cukup terharu. Love you sayang. Kaulah sinar hidupku, kebahagiaanku.

IKLAN

Semoga Allah merahmati dan sentiasa menyayangi serta melindungmu dan memberkati rezekimu sayang dengan kesihatan yang afiyah. Amiiinn. Love you sayang. Amiin Allahumma Amiin.”

Datin Noor Kartini yang dilahirkan pada 8 Julai 1966 di Pasir Mas, Kelantan mempunyai darah kacukan Pakistan dan Arab. Selain mengusahakan empayar Naelofar bersama anak-anak, beliau turut menguruskan produk kosmetik Young & Glow selain mengendalikan badan amal Pertubuhan Kasih Neelofa.

IKLAN

Di samping kejayaannya dalam bidang perniagaan, Datin Noor Kartini juga menjadi sumber inspirasi ramai kerana disifatkan seorang ibu hebat yang melahirkan anak-anak yang
berjaya dalam akademik mahupun kerjaya. Biarpun mencecah usia 54 tahun namun Datin Noor Kartini memiliki aura tersendiri dan kekal nampak awet muda.

Show comments
IKLAN
IKLAN
Published by
Suzi