Buletin

Jualan Murah Super 11.11, Sempat Lagi Nak Shopping Sakan Di SHOPEE!

IKLAN

Seronoknya online shopping hari ni! Banyak betul tawaran hebat, merata-rata website ada jualan murah sempena Single’s Day 11 November tapi tetap tak tertanding Jualan Murah Super 11.11 Shopee!

Shopee iaitu platform e-dagang terkemuka di Asia Tenggara dan Taiwan telah pun memulakan musim akhir tahun dengan melancarkan Jualan Murah Super 11.11 dari 1 hingga 11 November.

IKLAN

Kemuncak kempen tentulah hari ni. Pengguna boleh bersedia menghadapi tawaran hebat berganda termasuk Jualan Murah RM11, penghantaran percuma, hadiah harian dan banyak lagi.

Paling menyeronokkan adalah permainan ‘Spin To Win’ dengan tawaran pelbagai jenis hadiah bernilai RM300,000 untuk dimenangi setiap hari.

Kemuncaknya pada hari ini apabila kempen Jualan Murah Super 11.11 Shopee yang  berlangsung membariskan tawaran tanpa henti selama 24 jam termasuk jualan murah RM11, penghantaran percuma dengan pembelian minima RM20, potongan harga atas produk berjenama popular di Shopee Mall dan banyak lagi.

IKLAN

Selain itu, terdapat lebih 100,000 produk yang dijamin pada harga terendah. Sekiranya mana-mana pelanggan terjumpa produk yang sama dijual pada harga yang lebih rendah di platform lain, Shopee akan memberi ganti rugi sebanyak 120% perbezaan harga tersebut.

IKLAN

Untuk maklumat lanjut, layari www.shopee.com.my/1111. Muat turun aplikasi Shopee secara percuma menerusi App Store atau Google Play. Norzalina Mohd Alias

Show comments
IKLAN
IKLAN
Published by
Norzalina