Bukan senang nak jumpa artis di luar kan? Kalau terjumpa atau terserempak mesti ramai yang excited dan ada yang mengambil kesempatan itu untuk bergambar bersama artis kegemaran masing-masing. Tidak dinafikan, seseorang artis adalah ‘hak milik’ masyarakat juga dan peminat harus dilayan dengan sebaik-baiknya. Mesti selalu dengar “Tanpa peminat siapa lah saya?”. Betul lah, tanpa peminat tidak mungkin seseorang artis itu mampu untuk terus ‘hidup’ dalam dunia hiburan.

IKLAN

“Minta Izin Dulu”- YUNA Kesal Peminat Curi-Curi Ambil Gambar dan video Dirinya!

Namun, ada kalanya kehadiran peminat boleh menimbulkan rasa tidak selesa artis tersebut. Baru-baru ini Yuna dilihat telah memuat naik status menegur tindakan segelintir peminatnya yang suka mengambil gambar curi-curi.

“Minta Izin Dulu”- YUNA Kesal Peminat Curi-Curi Ambil Gambar dan video Dirinya!

Menerusi post di laman instagramnya itu, Yuna memberitahu sekiranya peminat-peminat beliau ingin mengambil gambar bersamanya, supaya jangan malu untuk menegur dan meminta izin kerana, beliau tidak akan menolak permintaan mereka.

IKLAN

Tambah yuna lagi, dia berasa sangat lucu apabila ada peminat yang mengambil foto atau videonya berpura-pura sedang bermain handphone selepas kantoi diperhatikan.

IKLAN

Selain itu, Yuna juga berharap tidak akan ada lagi peminatnya yang cuba ambil gambar curi-curi tanpa minta kebenarann terlebih dahulu.

 

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI