NONA SUPERWOMAN AWARD

Penganjuran Nona Superwoman Award diteruskan buat kali ketiga bagi mengiktiraf wanita yang telah banyak berjasa dan cemerlang dalam pelbagai bidang sepanjang tahun 2022 melalui 47 kategori anugerah. Selari dengan visi dan misi Majalah Nona untuk memperkasakan golongan wanita, anugerah pengiktirafan ini telah diadakan buat julung kalinya pada tahun 2018, seterusnya 2020 dan terbaharu pada 2022 sebagai kesinambungan kejayaan yang lalu.

SUPERWOMAN : 2022

“Looking At The Current Situation, I Think Yang Paling Layak Ialah…” – Jennifer Thompson

Persoalan siapakah the next Biduanita masih hangat diperkatakan, sehinggakan banyak nama² yang disebut² layak memegang title tersebut. Namun bagi pengarah muzik Jennifer Thompson, hanya ada seorang yang paling layak..

Fedtri Yahya Nangis Sebak Anak Dapat Result 8A!

Menangis sebak Fedtri Yahya bila anaknya, Indah Sutera Jannah dapat keputusan UPKK 8A! Reaksi puteri sulung pengacara popular ini saat menyemak result peperiksaan memang priceless. Dia sendiri terkejut & tak sangka. Moga terus sukses Sutera!

SUPERWOMAN TV

Percutian Mewah Hanis Zalikha Di Maldives Buat Peminat Teruja!

Dari mula kahwin sampai dah ada anak 2, percutian Hanis Zalikha & Hairul Azreen memang ditunggu-tunggu. Ingat lagi mereka honeymoon di Pulau Bora-Bora, dahlah tempat cantik, eksklusif & mewah pula tu. Kali ni, pergi Maldives dengan 2 anak tersayang.

Sebak, Puteri Sarah Peluk Datuk Yusof Haslam & Isteri Di Hari Raya!

Sebak tengok pelakon jelita, Puteri Sarah Liyana bermaaf-maafan sempena Syawal dengan Datuk Yusof Haslam & Datin Patimah. Terserlah keakraban mereka. Walau bukan lagi menantu sutradara tersohor tersebut namun Datuk Yusof & isteri tetap layan Puteri Sarah macam anak sendiri.

Berseri-Seri Pasangan Diraja Ni Pergi Ke Tanah Suci Mekah!

Seronoknya DYTM Pengiran Muda Abdul Mateen & isteri, Pengiran Anak Isteri Anisha mengerjakan umrah di Tanah Suci Mekah pada Ramadan. Terserlah wajah bahagia pasangan diraja berkenaan. Walau tanpa mekap tebal, ratu hati Pengiran Muda Abdul Mateen ni tetap menawan.

LENSA NONA – Datin Surina

Kecur tengok Datin Surina kongsi resipi kuih tradisi, lidah kucing. Rupa-rupanya...

Tya Ariffin Pilih Jamu Untuk Jaga Kecantikan Dalaman & Luaran

Tya Ariffin mengamalkan pengambilan jamu untuk lebih sihat dan cantik.

A R T I K E L

A R T I K E L

Wajah Anak Perempuan Natasha Hudson, Neesa Helena Tawan Perhatian

Like mother, like daughter! Persis ibu, kecantikan wajah anak perempuan Natasha Hudson, Neesa Helena tawan perhatian.

Setia Dengan Gaya Tudung ‘Awning’, Penampilan Anggun & Meriahnya Tan Sri Shahrizat Sambut Lebaran!

Meriahnya Tan Sri Shahrizat Abdul Jalil sambut lebaran tahun ini. Dalam perkongsian di media sosial, kelihatan mahligai indah milik bekas ahli politik ini dan suami dipenuhi ahli keluarga dan sanak-saudara yang bertandang di pagi Syawal. Seronok! ...

MAWAR KARIM Ibu Tunggal Tabah, Hidup Lebih ‘Bahagia’ Jika Hargai Apa Yang Ada Depan Mata!

Usahawan tudung terkenal, Mawar Karim sejak bergelar ibu tunggal sering terpalit desas-desus mengatakan dia sudah berkahwin. Bagaimanapun Mawar menepis dakwaan berkenaan adalah tidak benar.Sehubungan...

Potret Bahagia Puan Sri Tiara Rai Syawal, Wajah Cantik Hani Karmila Iras Hani Mohsin Raih Pujian!

Meriah Hari Raya Puan Sri Tiara Jacquelina tahun ini. Sekali lagi berpeluang meraikan Syawal di samping suami tercinta dan anak-anak, momen bahagia usahawan ini yang dikongsikan di media sosial menarik perhatian warga maya. Lebih-lebih lagi wajah cantik puteri kesayangan iaitu Hani Karmila yang iras Allahyarham Hani Mohsin.

#nonasuperwoman2022

#nonasuperwoman2020