FARAHDHIYA

Sejuk mata memandang penampilan selebriti cantik, Farahdhiya sepanjang bulan Ramadan ini. Tidak dinafikan, penyanyi bersuara lunak tersebut kelihatan cukup sopan dan manis saat mengenakan kerudung kepala pada bulan penuh keberkatan. Alhamdulillah.

IKLAN

Semalam Farahdhiya berpeluang menyantuni anak-anak yatim, ibu tunggal dan golongan memerlukan sebelum pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dikuatkuasakan kembali bermula hari ini, 6 Mei 2021.

Santuni Anak Yatim & Ibu Tunggal, FARAHDHIYA Tampak Manis Berhijab Di Bulan Ramadan! Santuni Anak Yatim & Ibu Tunggal, FARAHDHIYA Tampak Manis Berhijab Di Bulan Ramadan! Santuni Anak Yatim & Ibu Tunggal, FARAHDHIYA Tampak Manis Berhijab Di Bulan Ramadan!

Kongsi pelantun lagu Bertahta Di Hati ini, “Alhamdulillah, dalam sibuk bekerja sempat lari ke majlis untuk bersama meraikan anak yatim, ibu tunggal dan insan-insan istimewa. Untuk bergambar sahaja kita buka mask kejap ya. Dalam keadaan sekarang SOP kena jaga. Tak sabar rasanya nak hidup seperti dulu ketika Covid-19 tak wujud lagi.

No doubt life is so stressful nowadays. Living the new norm is not easy, tapi alhamdulillah masih diberikan kesihatan yang baik, rezeki, kekuatan untuk terus melayari kehidupan di bumi Allah ini. We gotta learn to appreciate the small things in life.”

Daripada perkongsian Farahdhiya juga menunjukkan personaliti ini selesa menggayakan hijab jenis selendang.

Santuni Anak Yatim & Ibu Tunggal, FARAHDHIYA Tampak Manis Berhijab Di Bulan Ramadan!
Ketika ulang tahun kelahiran baru-baru ini

Santuni Anak Yatim & Ibu Tunggal, FARAHDHIYA Tampak Manis Berhijab Di Bulan Ramadan! Santuni Anak Yatim & Ibu Tunggal, FARAHDHIYA Tampak Manis Berhijab Di Bulan Ramadan!

IKLAN

Lebih istimewa, hari ulang tahun kelahiran Farahdhiya yang ke-37 tahun pada 28 April lepas jatuh dalam bulan Ramadan. “Happy birthday to me! Alhamdulillah, masih diberi peluang bernafas di bumi Allah. Thanks to my parents for bringing me in this world. Without my mum and dad I’m nothing.

Tak minta banyak dekat u all, minta tolong doakan kesihatan saya, dimurahkan rezeki dan dapat jodoh yang baik. Really appreciate it.”

IKLAN

Selain berbakat dalam bidang seni, Farahdhiya juga antara selebriti yang pandai memasak. Setiap hari pasti ada posting masakan terbaharu dari jelitawan ini.

 

Kredit : Instagram Farahdhiya

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI