Peneraju abaya moden di Malaysia, Abayalubnaa melangkah setapak ke hadapan lagi dengan pembukaan sebuah lagi butik Abayalubnaa yang terletak di NEO Damansara,

Damansara Perdana.

IKLAN

Abayalubnaa turut memasarkan koleksi produk terbarunya i#EnchantedRaya di mana 20 pilihan rekaan abaya ekslusif khas untuk pelanggan Abayalubnaa dimana lebih pilihan perincian, penggunaan fabrik, pelbagai warna dan siluet yang sesuai untuk manita dari semua saiz.

IKLAN
IKLAN

Di majlis pembukaan ini juga Abayalubna memperkenalkan rekaan koleksi baju lelaki terbaru berkolaborasi dengan jenama terbaru, Dindaakandaa. Denga kempen “Just Be You”.

Inovasi koleksi jubah dan kurta kontemporari lelaki ini direka agar boles dipakai untuk semua golongan lelaki dari pelbagai peringkat umur juga sesuai untuk ke sema majlis atau selepas muysim perayaan.Selain itu, antara produk baru yang bakal dipasarkan secara eksklusif bersempena Ramadan di kesemua Butik Abayalubnaa (SHOPPES at Four Seasons Place & NEO Damansara) adalah koleksi #RamadanRaya22 dimana 10 koleksi rekaan abaya sangat sesuai dipakai ketika melakukan ibadah ramadan juga untuk berziarah raya.
Koleksi ini memberi peluang kepada lebih ramai pelanggan Abayalubnaa untuk merasai kualiti premium Abayalubnaa dan dapat melakukan ibadah juga kegiatan harian di bulan Ramadán dengan lebih selesa dan sempurna.

Waktu operasi bagi butik Abayalubnaa di NEO Damansara Adalah bermula dari jam 10 pagi hingga 7 petang. Majlis Perasmian Pembukaan Butik Abayalubnaa ini berlangsung pada 26 Mac 2022.