Bagi penggemar filem-filem kungfu Hong Kong yang popular suatu ketika dulu pastinya mengenali aktres ini.

IKLAN
Aktres Tercantik Hong Kong ROSAMUND KWAN Pilih Hidup Single, 2 Kali Gagal Dalam Perkahwinan
Aktres popular Rosamund Kwan ketika di usia remaja. Cantiknya!

Wajah jelitanya sering muncul di layar perak sekitar tahun 90an sehingga digelar sebagai artis tercantik di Hong Kong.

Aktres Tercantik Hong Kong ROSAMUND KWAN Pilih Hidup Single, 2 Kali Gagal Dalam Perkahwinan
Wajah terkini Rosamund yang masih kekal jelita di usia 60 tahun.

Aktres Tercantik Hong Kong ROSAMUND KWAN Pilih Hidup Single, 2 Kali Gagal Dalam PerkahwinanKini, di usia 60 tahun Rosamund masih kekal menawan!

Aktres Tercantik Hong Kong ROSAMUND KWAN Pilih Hidup Single, 2 Kali Gagal Dalam PerkahwinanAktres Tercantik Hong Kong ROSAMUND KWAN Pilih Hidup Single, 2 Kali Gagal Dalam PerkahwinanMeskipun kini tidak lagi aktif sebagai aktres, bintang filem ‘Once Upon a Time’ yang dibintanginya bersama Jet Li ini sering berkongsi perkembangan terkini serta kehidupan sehariannya di media sosial.

Aktres Tercantik Hong Kong ROSAMUND KWAN Pilih Hidup Single, 2 Kali Gagal Dalam PerkahwinanAktres Tercantik Hong Kong ROSAMUND KWAN Pilih Hidup Single, 2 Kali Gagal Dalam PerkahwinanAktres Tercantik Hong Kong ROSAMUND KWAN Pilih Hidup Single, 2 Kali Gagal Dalam PerkahwinanMeski memiliki karier yang hebat dalam industri hiburan namun Rosamund terpaksa berhadapan dengan fasa kegagalan dalam dua perkahwinannya sebelum ini.

IKLAN

Aktres Tercantik Hong Kong ROSAMUND KWAN Pilih Hidup Single, 2 Kali Gagal Dalam PerkahwinanPernah berkahwin pada tahun 1981 namun dia bercerai setelah setahun usia perkahwinan. Kemudian pada tahun 2014, Rosamund berkahwin kali ke-2 dengan Pierre Chen secara ‘senyap-senyap’.

Aktres Tercantik Hong Kong ROSAMUND KWAN Pilih Hidup Single, 2 Kali Gagal Dalam PerkahwinanBahagia yang diharapkan hanya sementara. Mereka berpisah setelah perkahwinan itu bertahan selama setahun.

IKLAN

Aktres Tercantik Hong Kong ROSAMUND KWAN Pilih Hidup Single, 2 Kali Gagal Dalam PerkahwinanDi usianya 59 tahun, Rosamund memutuskan untuk menghabiskan sisa hidupnya berseorangan tanpa pasangan walaupun masih ramai jejaka yang mahu mendekatinya. Nampaknya Rosamund bahagia dengan kehidupannya kini.

Kredit Foto: Instagram Rosamund Kwan

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI