Bukan sahaja kelihatan awet muda tapi sepanjang 12 hari itu juga kulit menjadi lebih sihat, berseri dan yang paling seronok tidak perlu mengenakan mekap tebal lagi. Boleh jimat masa dan keyakinan diri pun makin bertambah! Iyalah, bila penampilan nampak cantik.. secara automatik wanita akan rasa selesa, menarik dan yakin untuk bertemu khalayak.

IKLAN

Sebenarnya tidak susah pun hendak memiliki kecantikan dalaman dan luaran. Kunci utama, seseorang itu perlu ada sikap konsisten dan disiplin dalam mengamalkan apa yang mereka percaya mampu membuatkan diri kelihatan cantik. Macam yang dikongsikan aktres cantik, Siti Saleha ini.

“Saya sangat percaya kecantikan bukan hanya tentang kecantikan luaran sahaja tetapi bagaimana perasaan anda tentang kulit sendiri. Orang mungkin memberi komen mengenai rambut, penampilan dan macam-macam lagi tetapi jika anda mempunyai kulit yang sihat dan berasa selesa dengan kulit yang dimiliki, itu akan membuatkan anda rasa benar-benar yakin.

Hal ini berlaku kepada semua orang tanpa mengira usia. Kulit saya kelihatan lebih muda dan rasa lebih sihat selepas mengamalkan BRAND’S InnerShine Pati Prun dengan Vitamin E setiap hari walaupun dengan mekap minimum ia terasa semula jadi.

AWET MUDA Dalam Masa 12 Hari Je, Tak Perlu Mekap Tebal Dah!

Saya yakin anda akan melihat kesan yang dikehendaki dari masa ke masa jika anda melengkapkan regimen kecantikan harian dengan nutrien yang sesuai untuk badan anda seperti yang terkandung dalam produk ini. Disiplin seperti ini kadang-kadang jadi mencabar untuk mengikut rutin yang disyorkan, tetapi anda akan meraih ganjaran pada akhirnya.

“Menerusi formulasi baharu BRANDS InnerShine Pati Prun dengan Vitamin E, ia mampu menyihatkan kulit sekaligus menyerlahkan kecantikan dalaman secara semula jadi. Ini terbukti hasil ekstrak buah prun tulen yang terkandung di dalam minuman kecantikan popular InnerShine yang kaya dengan serat diet.

IKLAN

Tidak hanya menggalakkan sistem percernaan yang baik, khasiat prun premium dari California ini juga berupaya menyingkirkan toksin dalam badan agar tubuh lebih sihat menyeluruh. Bahkan pelbagai manfaat kecantikan dan kesihatan diperoleh daripada pengambilan BRANDS InnerShine Pati Prun dengan Vitamin E terutamanya jika diamalkan selama 12 hari berturut-turut.

AWET MUDA Dalam Masa 12 Hari Je, Tak Perlu Mekap Tebal Dah!

IKLAN

AWET MUDA Dalam Masa 12 Hari Je, Tak Perlu Mekap Tebal Dah!

  1. Mempunyai tinggi serat yang melancarkan sistem pencernaan, melindungi dan memperbaiki kulit dari dalam.
  2. Kandungan Vitamin E melembapkan dan menjaga kulit dari dalam supaya ia kekal sihat dan tidak kering.
  3. Pengambilan Vitamin E secara kerap merangsang penghasilan kolagen dan mempercepat semula sel bagi mengekalkan wajah muda berseri-seri.
  4. Anti oksida yang terdapat di dalamnya melindungi kulit daripada kerosakan akibat radikal bebas.

Kini dengan kandungan 10 mg Vitamin E di dalam setiap botol BRANDS InnerShine Pati Prun melengkapkan diet harian dengan membantu memenuhi keperluan diet yang disyorkan iaitu 15 mg sehari untuk kulit wanita biasa mendapatkan perlindungan dari dalam.

Jadi, sekiranya anda mahu kelihatan cantik berseri, awet muda dan sentiasa kelihatan menarik seperti Siti Saleha.. amalkan BRANDS InnerShine Pati Prun hari ini!

 

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI