As seen in Nona February 2019! Inilah masanya bagi anda peminat setia Neelofa, untuk memiliki persalinan yang pernah dipakai selebriti terkenal ini sewaktu penggambaran muka depan Nona bulan Februari 2019.

IKLAN

Merupakan helaian koleksi Musim Luruh 2018, jenama mewah Moschino ini sememangnya terkenal dalam kalangan selebriti dan penggemar fesyen kerana rekaan yang cukup eksklusif, berkualiti dan up-to-date. Sesuai bagi mereka yang berjiwa muda dan ranggi!

Beli Skirt MOSCHINO Dipakai NEELOFA Ini Sebelum Peminatnya Berebut Nak!Beli Skirt MOSCHINO Dipakai NEELOFA Ini Sebelum Peminatnya Berebut Nak!
Beli Skirt MOSCHINO Dipakai NEELOFA Ini Sebelum Peminatnya Berebut Nak!Buat pertama kalinya juga Nona membuat jualan preloved pakaian yang pernah dipakai para selebriti hanya untuk sesi fotografi semata-mata. Memang tak luak pun dan masih kelihatan baru. Harga yang dijual juga jauh lebih murah dari harga pasaran.

Ikut harga butik, skirt ready to wear ini bernilai RM3, 730 tapi kami tawarkan pada harga serendah RM1,000 sahaja! Bagi yang berminat, boleh menghubungi kami di talian 012-246 0059.

IKLAN

 

IKLAN

 

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI