Tidak dinafikan, adik kepada Fasha Sandha ini memang cantik orangnya. Selamat bergelar ibu pada Jun lepas, Elisya atau nama sebenarnya Nur Elisya Sandha nampak makin berseri-seri.

IKLAN

Kembali aktif dengan kerjaya seni selepas bersalin, aktres berusia 23 tahun ini bertuah kerana dikurniakan rupa paras menawan sama seperti kakaknya.

Dalam temu bual bersama Nona ketika menjadi penghias edisi digital, Elisya yang ketika itu sarat hamil digandingkan bersama ibu mertua, Sheila Rusly. Mengulas bagaimana dia menjaga kesihatan dan kecantikan diri, isteri Uzair Haqimy ini tanpa berselindung berkongsi rahsia.

Bertuah Dikurnia Wajah Cantik, ELISYA SANDHA Amal Vitamin C & Bird Nest Jaga Kesihatan Dalaman! Bertuah Dikurnia Wajah Cantik, ELISYA SANDHA Amal Vitamin C & Bird Nest Jaga Kesihatan Dalaman! Bertuah Dikurnia Wajah Cantik, ELISYA SANDHA Amal Vitamin C & Bird Nest Jaga Kesihatan Dalaman!

“Soal penjagaan dalaman, macam saya dari dulu suka ambil supplemen Vitamin C. Sepanjang kehamilan pula memang saya ambil bird nest jadi supplemen, dah tukar sebab dah mengandung. Apa yang pasti, memang sejak dulu saya amalkan Vitamin C untuk kesihatan.”

Bercerita perancangan untuk memiliki anak kelak, Elisya tidak menolak rezeki namun berharap dapat mempunyai tiga hingga empat orang cahaya mata. “Kalau boleh rancang nak tiga ke empat orang anak je. Keluarga saya ramai, saya ada enam adik-beradik dan dah ada lapan anak buah. Suami pula quite small.

IKLAN

Jadi untuk ada tiga ke empat orang tu dah memadai. Memang saya ada banyak impian dan boleh achieve sebab sebab muda lagi. Ada orang kata pregnant muda-muda ni sayag. Susah nak dapat apa yang saya nak.

IKLAN

Bertuah Dikurnia Wajah Cantik, ELISYA SANDHA Amal Vitamin C & Bird Nest Jaga Kesihatan Dalaman! Bertuah Dikurnia Wajah Cantik, ELISYA SANDHA Amal Vitamin C & Bird Nest Jaga Kesihatan Dalaman! Bertuah Dikurnia Wajah Cantik, ELISYA SANDHA Amal Vitamin C & Bird Nest Jaga Kesihatan Dalaman! Bertuah Dikurnia Wajah Cantik, ELISYA SANDHA Amal Vitamin C & Bird Nest Jaga Kesihatan Dalaman! Bertuah Dikurnia Wajah Cantik, ELISYA SANDHA Amal Vitamin C & Bird Nest Jaga Kesihatan Dalaman!

Saya rasa tu salah sebab rezeki semuanya datang dari Allah dan rezeki tu akan datang bersama usaha. Saya akan berusaha ke arah tu sambil ada anak di sisi. Saya nak jadikan anak tu sebagai semangat untuk saya capai impian yang belum tertunai.”

Elisya dan Haq selamat mendirikan rumah tangga pada 21 Ogos 2021. Hasil perkongsian hidup, mereka kini dikurniakan seorang anak perempuan yang diberi nama Bunga Elhaq.

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI