Koleksi tudung terbaharu pelakon dan usahawan terkenal Wawa Zainal iaitu Wawa Scarve habis terjual dalam tempoh kurang 24 jam selepas ia dilancarkan, semalam. Difahamkan sebanyak 90,000 helai terjual dengan anggaran pendapatan RM2.5 juta. Wawa Zainal, 31 yang juga isteri kepada pelakon Aeril Zafrel berkata ini adalah bukti sokongan pelanggan setianya selain menyifatkan ia adalah rezeki Allah SWT.

IKLAN

“Dalam Rezeki Kita Ada Rezeki Orang Lain…” Tudung Wawa Zainal ‘Licin’ Dalam Tempoh 24 Jam

“Alhamdulillah, untuk keluaran kumpulan pertama (first batch) ini habis terjual. Tipu kalau cakap tak meletakkan sasaran dan harapan tinggi, tapi apabila ia benar-benar terjadi memang bersyukur sangat.

“Pada mulanya buat 20,000 helai, lepas tu 50,000 hingga mencecah 90,000 dan habis terjual. Insya-Allah kita akan keluarkan lagi,” katanya.

“Dalam Rezeki Kita Ada Rezeki Orang Lain…” Tudung Wawa Zainal ‘Licin’ Dalam Tempoh 24 Jam

Menurut Wawa atau nama sebenarnya Nur Hawa Zainal Abidin berkata, apa yang penting bisnes diusahakan itu sekali gus membantu ekonomi peniaga kecil serta hasil pendapatan dapat disumbangkan kepada golongan memerlukan.

“Saya percaya dalam pada ada rezeki kita, pasti ada rezeki orang lain juga. Itu saya cuba tanam dalam diri dan perniagaan ini. Kalau kita dapat bantu mereka yang memerlukan, insya-Allah rezeki itu akan sentiasa ada.

******************************

Jadikan Al Quran Kareem sebagai panduan hidup, demi ketenangan abadi. Dapatkan My Qalam Elite Digital Al-Quran Bertajwid Wakaf Iftida 2.0. Yang penting guna kod promo NONGSP5 untuk beli harga diskaun, murah daripada beli di kedai (klik).

IKLAN

******************************

“Sejujurnya, saya seronok melihat ada ramai lagi orang Melayu kita yang mula mencipta kejayaan atas usaha dan kerja keras mereka,” katanya.

“Dalam Rezeki Kita Ada Rezeki Orang Lain…” Tudung Wawa Zainal ‘Licin’ Dalam Tempoh 24 Jam

IKLAN

 

Dalam masa sama, Wawa berkata, menariknya koleksi kali ini adalah ia eksklusif dan sesuai dijadikan hadiah kepada orang tersayang.

“Macam sebelum ini pun, kita cuba buat rekaan dan warna yang eksklusif. Bukan saja boleh beli untuk diri sendiri, tapi juga dijadikan hadiah kepada insan tersayang seperti isteri, mak, adik, kekasih atau rakan,” katanya.

 

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI