Jenama mewah dan eksklusif, dUCk sentiasa kreatif dalam setiap penghasilan produknya. Terbaharu menerusi koleksi The Merdeka dUCk, ia tampil dengan 14 variasi skaf eksklusif yang melambangkan ciri bagi 13 buah negeri dan Wilayah Persekutuan. Rambang mata hendak pilih yang mana satu!

IKLAN

Bagi menjayakan semangat perpaduan dan kemerdekaan tahun ini, dUCk menjalin kolaborasi bersama para pelukis berbakat besar tempatan, Art Battalion. Setiap pelukis tampil dengan idea dan kreativiti tersendiri dalam menghasilkan 14 rekaan tersebut yang diketuai pelukis mural, Yaulacap.

Elegan & Mewah, Rekaan Skaf Eksklusif THE MERDEKA dUCk Sarat Semangat Patriotik! Elegan & Mewah, Rekaan Skaf Eksklusif THE MERDEKA dUCk Sarat Semangat Patriotik! Elegan & Mewah, Rekaan Skaf Eksklusif THE MERDEKA dUCk Sarat Semangat Patriotik!

Bukan itu saja, The Merdeka dUCk turut dimeriahkan dengan himpunan rekaan ready-to-wear sebagai pelengkap gaya.

Selaku Pengasas bersama The dUCk Group, Vivy Yusof berkata, “Tahun ini dUCk menawarkan rekaan skaf untuk setiap negeri di Malaysia dan mengangkat karya pelukis tempatan dari Art Battalion untuk koleksi kali ini.

Dalam kolaborasi dUCk bersama Art Battalion sebelum ini, rekaan beg yang dilukis menggunakan tangan laris dijual dalam masa 3 minit dan kami terkejut dengan sambutan hebat daripada pelanggan.”

IKLAN

Elegan & Mewah, Rekaan Skaf Eksklusif THE MERDEKA dUCk Sarat Semangat Patriotik!

Elegan & Mewah, Rekaan Skaf Eksklusif THE MERDEKA dUCk Sarat Semangat Patriotik! Elegan & Mewah, Rekaan Skaf Eksklusif THE MERDEKA dUCk Sarat Semangat Patriotik! Elegan & Mewah, Rekaan Skaf Eksklusif THE MERDEKA dUCk Sarat Semangat Patriotik! Elegan & Mewah, Rekaan Skaf Eksklusif THE MERDEKA dUCk Sarat Semangat Patriotik!

IKLAN

Majlis pelancaran The Merdeka dUCk berlangsung di dUCk Bangsar Village Flagship Store. Skaf edisi terhad koleksi Hari Kebangsaan 2022 ini dihasilkan daripada material satin silk. 14 rekaan berkenaan membawa identiti setiap negeri di Malaysia termasuk Pulau Pinang, Kedah, Perlis, Perak, Pahang, Kelantan, Terengganu, Selangor, Negeri Sembilan, Melaka, Johor, Sabah, Sarawak dan Wilayah Persekutuan.

Dilengkapi dengan charm perak, setiap rekaan ini didatangkan dalam bentuk selendang mahupun square scarf. Terdapat lima rekaan kardigan turut dihasilkan. Setiap rekaan melambangkan elemen budaya dari negeri-negeri di Utara, Selatan, Timur dan Barat Malaysia serta Borneo.

 

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI