Hebat! Itulah gambaran yang boleh diberikan kepada pelakon, penyanyi dan chef selebriti terkenal, Datuk Fazley Yaakob yang berkongsi khabar gembira apabila beliau berjaya menamatkan pengajian di Asia e University dalam jurusan Sarjana Pentadbiran Perniagaan.

IKLAN

“Hanya Keluarga Yang Tahu…” Hebat! Dalam Diam, DATUK FAZLEY YAAKOB Berjaya Tamat Pengajian Master

Menerusi video majlis graduasinya yang dimuatnaik di akaun Instagram, Fazley menitipkan rasa syukur setelah sekian lama melanjutkan pengajian, tanpa putus semangat akhirnya berjaya melakar sejarah manis buat dirinya.

Datuk Fazley juga mengakui ia tidak mudah kerana banyak dugaan yang ditempuhinya untuk menamatkan pengajian, antaranya adalah ketika pemergian arwah bapanya pada 2016 serta menguruskan hal-hal keluarga dan bisnesnya di kala Covid melanda.

“Hanya Keluarga Yang Tahu…” Hebat! Dalam Diam, DATUK FAZLEY YAAKOB Berjaya Tamat Pengajian Master

Datuk Fazley atau nama penuhnya, Ahmad Fadzli Yaakob berkata, dia juga mahu menjadi contoh buat anak-anaknya agar mereka semua akan mengikut jejak langkahnya suatu hari nanti. Beliau juga mendedahkan bahawa dirinya merupakan seorang yang gemar belajar dan mencari ilmu, tidak kira bidang apa atau jurusan apa asalkan ada peningkatan ilmu.

IKLAN

Menurut sumber Mstar, Datuk Fazley juga memaklumkan yang beliau akan menyambung pengajian ke peringkat yang lebih tinggi iaitu doktor falsasah di universiti yang sama tidak lama lagi.

Hantaran Datuk Fazley kini dibanjiri dengan ucapan tahniah oleh peminat, malah ada yang turut meluahkan rasa teruja dengan pencapaian chef selebriti ini yang berjaya mengenggam segulung Master di usia 44 tahun.

IKLAN

“Hanya Keluarga Yang Tahu…” Hebat! Dalam Diam, DATUK FAZLEY YAAKOB Berjaya Tamat Pengajian Master “Hanya Keluarga Yang Tahu…” Hebat! Dalam Diam, DATUK FAZLEY YAAKOB Berjaya Tamat Pengajian Master “Hanya Keluarga Yang Tahu…” Hebat! Dalam Diam, DATUK FAZLEY YAAKOB Berjaya Tamat Pengajian Master

Tahniah NONA ucapkan kepada Datuk Fazley. Semoga kejayaannya ini menjadi inspirasi buat mereka di luar sana untuk tidak berhenti mencari dan mengali ilmu demi masa depan yang lebih cerah dan terjamin.

Majalah Nona pun ada di Telegram tau.Dah follow Telegram Majalah Nona? 👇

Follow kami sekarang di link berikut: https://t.me/majalahnona

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI