Wanita berkerjaya sememangnya harus sentiasa bijak membahagikan masa antara kerjaya dan menjaga keluarga. Sebaik pulang dari pejabat, tugasan yang menanti di rumah sememangnya meletihkan dan membosankan terutamanya setelah seharian bertungkus-lumus menyiapkan tugasan di pejabat. Ada kalanya, terfikir alangkah baiknya jika terdapat cara yang lebih mudah untuk membersihkan rumah daripada mengambil penyapu dan mop. Apa kata, gunakan sahaja pembersih vakum bagi menjimatkan masa.

IKLAN

Lebih baik lagi, biarkan pembersih vakum itu bekerja sendirian dan membersihkan lantai anda. Pembersih vakum terbaharu Philips SmartPro Compact akan membantu membersihkan lantai dan sudut paling sukar dicapai di kala anda di pejabat. Dilengkapi teknologi inovatif terbaharu Phillips, SmartPro Compact akan membantu anda memastikan lantai bebas habuk lebih kerap tanpa kerumitan supaya anda boleh menghela nafas lega di samping mempunyai lebih banyak masa untuk berehat dan meluangkan masa bersama keluarga tersayang.

Inovasi Pembersihan Rumah Yang Pasti Membuatkan Anda Tersenyum Lebar. Intai TEKNOLOGI Yang Dirintis Philips Ini!

Dengan rekaan langsing setinggi 6 sentimeter dan pengimbas infra merah, SmartPro Compact ini mudah memasuki ruang bawah perabot yang rendah dan menyingkir habuk terkumpul yang sukar dicapai. Seperti di bawah sofa dan almari!

IKLAN

Pembersih vakum Phillips SmartPro Compact dilengkapi muncung TriActive XL Phillips yang berpaten dengan kelebaran tambahan yang membolehkan pembersihan lantai dua kali lebih cepat. Dengan dua berus esktra panjang, SmartProCompact boleh menyapu kekotoran dan habuk daripada sudut dan atas tiang juga.

IKLAN

Sistem pengesan Pintar akan memaparkan kombinasi cip pintar, giroskop dan membolehkan robot ini membersihkan secara bersendirian tanpa perlu dipantau. Teknologi ini membolehkan ia memahami keadaan sekeliling dan memilih strategi membersih terbaik dalam kediaman anda secepat mungkin.

Phillips SmartPro Compat dijual pada harga RM2,599 dan boleh didapati di rangkaian kedai Phillips seluruh negara.ROSMAHIDAYUABUSAMAH

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI