Selebriti putih gebu ini nyata bijak mengadun gaya dan sentiasa tampil anggun dalam setiap acara yang dihadirinya. Apa sahaja yang digayakan oleh Nora Danish memang kena dan tepat dengan dirinya. Kesempatan bertemu dengan ibu kepada tiga orang anak ini di sebuah majlis terdahulu, Nona tidak melepaskan peluang untuk bertanya tentang pengurusan bisnes wanita menawan ini.

IKLAN
Foto: Instagram @noradanish
Foto: Instagram @noradanish

“Saya keluarkan produk terbaharu iaitu Taraa V-mist. Jadi sekarang saya sedang tumpukan perhatian pada produk tersebut,” kata Nora Danish yang juga mempunyai dua perniagaan lain iaitu Salun Karva dan jenama pakaian OwlbyNd.

Foto: Instagram @noradanish
Foto: Instagram @noradanish

Bila dah jumpa pelakon kesayangan ramai ini, tak lengkap sekiranya tak bertanya tentang anak-anaknya. “Rasa macam cepat masa berlalu. Rindu nak ada baby, especially baby girl sebab saya dah ada 3 anak lelaki. Kalau diberikan rezeki Nora nak anak perempuan. Insyaallah sebelum berumur 40 tahun ni,” ucap pelakon yang berusia 37 tahun ini.

Foto: Instagram @noradanish
Foto: Instagram @noradanish

Menyingkap kisah kelahiran Nora Danish terdahulu, “Kalau ikutkan saya ada rasa takut nak mengandung lagi sebab lastest baby lahir di usia 8 bulan sebab ada komplikasi fibroid. Takut tapi macam nak tambah anak juga,” tutur Nora Danish berseloroh.

Foto: Instagram @noradanish
Foto: Instagram @noradanish

Nora Danish sempat menitipkan nasihat kepada semua wanita agar sentiasa menjaga kesihatan, “Nasihat saya kepada semua wanita agar selalu buat medical check up, pap smear dan sebagainya. Ini penting supaya kita tahu tahap kesihatan dalaman. Kalau ada benda-benda (ketumbuhan) macam tu elok kita buang sebab takut boleh mendorong kepada kanser. Sentiasa buat check up sekurang-kurangnya setahun sekali.

IKLAN
Foto: Instagram @noradanish

IKLAN

Saya sendiri tak buat check up sebab tu tak tahu ada fibroid. Jangan amalkan sikap selalu ambil sambil lewa tahap kesihatan kita. Ingatan ini penting terutama wanita yang lepas melahirkan anak wajib check up,” ungkap Nora Danish yang sudah membuang fibriodnya.

Foto: Instagram @noradanish

*Masa PKP ni, usah bimbang nak keluar beli barang, tengok kat sini pun boleh.