Sebagai individu yang memiliki paling banyak pengikut laman sosial instagram seluruh dunia. Kolaborasi antara Coach dan Selena Gomez cukup ideal melambangkan gaya moden wanita masa kini yang segar. Kolaborasi ini merangkumi rekaan beg yang digelar The Selena Grace Bag dan juga rekaan item fesyen seperti aksesori dan barangan kulit lain yang lebih kecil yang ditawarkan untuk masa terhad.

IKLAN

Rekaan beg Selena Grace ini datang rekaan dua pemegang dan ia dinamakan sempena nama selebriti ini dan setiap kualiti yang ada pada beg ini selari dengan personalitinya. Esen rekaan yang mengambil kira gaya All-American, ia adalah sebuah beg yang sesuai digayakan untuk apa jua acara seharian wanita.

Kolaborasi Bersama Selebriti Terkenal, Selena Gomez. Coach Memperkenalkan The Selena Grace Bag.

Menariknya beg ini ia datang dengan ‘sentuhan’ peribadi Selena Gomez menerusi tag gantung dengan tanda tangannya dan juga tampalan cerita dibahagian dalam beg dengan pesanan mesej yang berbunyi, ‘To Be You Is To Be Strong’. Menjadikan beg ini lebih istimewa bahagian luar bawah beg ini juga diserlahkan dengan kata-kata positif ‘Love Yourself First’ dalam sulaman tulisan tangan pelakon dan penyanyi terkenal ini.

IKLAN

Beg ini hadir dalam tiga warna berbeza iaitu hitam buah ceri, putih dan merah. Menariknya satu digelar sebagai Selena Black Cherry, Selena White dan Selena Red. Beg ini akan mula dijual seluruh negara pada 1 September nanti.-Fiezreen Ahmad

IKLAN

 

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI