Musim Luruh / Sejuk ini, jenama pakaian terkenal Amerika Syarikat, Timberland telah berkerjasama dengan label pakaian lelaki terkenal negara Jepun – SOPHNET.. Terkenal di seluruh dunia untuk cap gaya mereka iaitu menggabungkan kefungsian yang hebat ke dalam pakaian santai setiap hari, ini adalah kali yang pertama kedua-dua jenama telah mengeluarkan sebuah koleksi kapsul kasut dan pakaian yang merangkumi enam jenis produk. Koleksi tersebut hanya boleh didapati eksklusif di Asia.

IKLAN

Koleksi Kapsul Eksklusif Timberland x Sophnet.  Khas Untuk Pasaran Asia

Mengambil ilham rekaan dari slogan rasmi mereka: “MENJELEJAH YANG TERSEMBUNYI”, koleksi kapsul menonjolkan muka baru But 6” Ikonik Timberland yang menginkorporasi ciri-ciri SOPHNET. But ini telah dibawa ke tahap baru kefungsian dengan zip tambahan pada suku panel dalaman untuk memudahkan pakaian. But unik Timberland dan SOPHNET. ini datang dengan persiapan ‘matte’ hitam dan hangtag mengukir logo SOPHNET. berdasarkan prinsip estetik minimalis jenama ini

Koleksi Kapsul Eksklusif Timberland x Sophnet.  Khas Untuk Pasaran Asia

IKLAN

Mengikuti tren dan gaya pakaian 90-an, pakaian luaran tradisi Timberland telah diolah semula oleh pereka SOPHNET. untuk mempunyai bayangan yang lebih kontemporari serta menampilkan grafik tipografi 90-an menarik. Diperbuat dengan fabrik kapas yang berkualiti serta  direka dengan ciri-ciri berfungsi dan teliti walaupun tetap minimalis seperti zip depan belakang dan lubang pengudaraan.

IKLAN

Koleksi ini terdiri daripada: sweat hoodie setengah zip bayangan besar, kemeja flanel yang didapati dalam corak genggang blok biasa atau corak genggang tartan yang bergaya SOPHNET. kemeja – T lengan panjang dan pendek saiz besar serta topi besbol ditampal dengan ayat “MENJELEJAH YANG TERSEMBUNYI.”

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI