Tod’s baru-baru ini memperkenalkan projek khas “In Our Shoes – Seoul” second chapter yang pertama kalinya dilancarkan di kota New York pada musim luruh yang lalu. Ia turut memaparkan satu video baharu yang difilemkan di Seoul yang menampilkan koleksi Tabs Sneakers khusus untuk wanita dan lelaki.

IKLAN

Koleksi Tabs Sneakers Serlah Aura Bintang K-pop Ternama Dalam TOD’S ‘In Our Shoes-Seoul’Koleksi Tabs Sneakers Serlah Aura Bintang K-pop Ternama Dalam TOD’S ‘In Our Shoes-Seoul’Koleksi Tabs Sneakers Serlah Aura Bintang K-pop Ternama Dalam TOD’S ‘In Our Shoes-Seoul’Istimewanya, video ini dibintangi oleh penyanyi K-pop Korea Selatan, Joy. Tidak ketinggalan ialah pelakon, penyanyi dan anggota kumpulan gadis popular iaitu Red Velvet. Bintang utama turut disertai oleh YoungDeuk Kwon dan Hyunlk Lee, penari lelaki profesional yang mencetuskan tenaga luar biasa.

Koleksi Tabs Sneakers Serlah Aura Bintang K-pop Ternama Dalam TOD’S ‘In Our Shoes-Seoul’
Koleksi Tabs Sneakers Serlah Aura Bintang K-pop Ternama Dalam TOD’S ‘In Our Shoes-Seoul’Video outdoor tersebut memperlihatkan pemandangan bandar yang unik serta latar langitnya yang mempesona. Apatah lagi bila dikombinasikan dengan Joy serta 2 penari memberikan aura segar. Tarian menjadi ‘suara terkuat’ manakala para pelakonnya memberi getaran positif yang padu menerusi bahasa visual ini.

IKLAN

IKLAN

Lincah menari, di kaki mereka tersarungnya Tod’s Tabs Sneakers yang menyerlahkan reka bentuk moden, sofistikated serta canggih. Berkonsepkan gaya sukan, Tod’s Tabs Sneakers ini direka khas oleh Pengarah Kreatif, Walter Chiapponi. Karakternya dicirikan oleh iconic Gommino pebbles.

Koleksi Tabs Sneakers Serlah Aura Bintang K-pop Ternama Dalam TOD’S ‘In Our Shoes-Seoul’Koleksi Tabs Sneakers Serlah Aura Bintang K-pop Ternama Dalam TOD’S ‘In Our Shoes-Seoul’Koleksi Tabs Sneakers Serlah Aura Bintang K-pop Ternama Dalam TOD’S ‘In Our Shoes-Seoul’

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI