Siapa yang tak mengenali doktor selebriti popular Dr Say Shazril bukan? Seorang personaliti yang cukup mudah didekati malah sering kali jadi inspirasi dan rujukan mereka di luar sana.

IKLAN

Bapa kepada dua orang cahaya mata lelaki ini juga seorang family man ini baru-baru ini berkongsi satu berita gembira di mana Dr Say mengumumkan yang isterinya sedang hamil anak ketiga.

Lama Mengidam Anak Ketiga, DR SAY SHAZRIL Teruja Umum Isteri Hamil Lagi!

Umum mengetahui Dr Say Shazril dan isteri, Dr Azura Abas dikurniakan dua orang zuriat lelaki pasangan tersebut bersyukur kerana impian mereka membesarkan keluarga dimakbulkan Allah.

Menurut Dr Say, beliau dan isteri berasa sangat teruja dengan berita kehamilan ketiga ini. Ujar Dr Say, isterinya dijangka bersalin pada 25 Januari tahun hadapan. Tambah Dr Say, dia sememangnya mahu tiga orang anak kerana beliau sendiri memiliki tiga orang adik beradik.

Lama Mengidam Anak Ketiga, DR SAY SHAZRIL Teruja Umum Isteri Hamil Lagi!

Namun Dr Say tidak terkecuali merasaikan sedikit rasa gementar sekiranya anak ketiganya lahir nanti.

Saya tahu rata-rata ibu bapa yang mempunyai anak tiga dan ke atas akan jawab “it will come naturally” atau “anak pertama akan tolong” atau “you will be ready when the time comes”, the thought of it buat saya sedikit gugup. Tapi tak apalah ada 6 bulan lagi untuk saya bersiap-siaga di samping menikmati setiap saat bersama dua anak lelaki saya.

IKLAN

Di akhir posting, Dr Say berharap netizen dapat mendoakan kesejahteraan kandungan isterinya. Jelas Dr Say, dia akan memberitahu mengenai jantina bayi pada tahun hadapan.

Untuk rekod, Dr Say dan Dr Azura melangsungkan perkahwinan 30 Mac 2014.

IKLAN

***

Majalah Nona juga ada di Telegram. Mudah nak akses artikel menarik dan video-video terkini di sini. Jemput sertai sekarang –> https://t.me/majalahnona

***

 

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI