Melopong peminat tengok percutian mewah Hanis Zalikha dan Hairul Azreen baru-baru ini. Sejurus menyambut 1 Syawal di tanah air, pasangan romantis ini terus ‘terbang’ ke Maldives bersama dua anak kesayangan untuk bercuti. Seperti kelaziman, percutian Hanis dan Hairul pasti menjadi perhatian kerana tempat percutian yang dipilih bukan calang-calang!

Sewaktu baru berkahwin pada 2015, pasangan ini memilih Pulau Bora-Bora sebagai destinasi berbulan madu. Kelainan mereka menjadikan resort mewah dunia itu sebagai percutian pertama selepas bergelar suami isteri menjadi bualan hangat.

IKLAN

Apatah lagi penginapan untuk satu malam saja mencecah tidak kurang daripada RM5,000!

Artikel https://www.nona.my/percutian-kayangan-naik-helikopter-ke-pergunungan-salji-family-holiday-hanis-zalikha-tarik-perhatian/

Pada 2017, Hanis dan Hairul kemudian bercuti ke Soneva Jani, Maldives selepas kelahiran anak sulung mereka. Percutian tersebut diuar-uarkan mencecah sekitar RM13,000 untuk satu malam.

 

Percutian Mewah Hanis Zalikha Raih Tumpuan, Villa Eksklusif Maldives Jadi Pilihan Suami & Anak-Anak! Percutian Mewah Hanis Zalikha Raih Tumpuan, Villa Eksklusif Maldives Jadi Pilihan Suami & Anak-Anak! Percutian Mewah Hanis Zalikha Raih Tumpuan, Villa Eksklusif Maldives Jadi Pilihan Suami & Anak-Anak!

Terbaharu, selebriti yang juga usahawan tersebut bertandang ke Maldives sekali lagi. Kali ini lebih istimewa dengan kehadiran anak kedua mereka.

Maldives sememangnya cukup terkenal sebagai lokasi pelancongan pilihan yang memiliki pemandangan laut yang indah dan kemewahan resortnya.

Kongsi ibu jelita ini, “Back here and with Alisa this time.”

IKLAN

Seronok betul tengok Hanis sekeluarga meluangkan masa bersama-sama di sana. Bukan saja terhibur dengan telatah anak-anak selebriti ini bahkan gaya dan fesyen percutian mewah Hanis Zalikha dan Hairul turut menjadi perhatian.

Percutian Mewah Hanis Zalikha Raih Tumpuan, Villa Eksklusif Maldives Jadi Pilihan Suami & Anak-Anak! Percutian Mewah Hanis Zalikha Raih Tumpuan, Villa Eksklusif Maldives Jadi Pilihan Suami & Anak-Anak! Percutian Mewah Hanis Zalikha Raih Tumpuan, Villa Eksklusif Maldives Jadi Pilihan Suami & Anak-Anak! Percutian Mewah Hanis Zalikha Raih Tumpuan, Villa Eksklusif Maldives Jadi Pilihan Suami & Anak-Anak! Percutian Mewah Hanis Zalikha Raih Tumpuan, Villa Eksklusif Maldives Jadi Pilihan Suami & Anak-Anak!

Tak hairanlah Hanis dan Hairul sering menjadi rujukan untuk destinasi percutian kerana perkongsian mereka yang menarik setiap kali pergi melancong dan mempunyai ‘taste’ tersendiri.

IKLAN

Sepanjang percutian ini juga Hanis turut terpalit isu mengenai dirinya yang dikatakan sedang hamil anak ketiga. Bagaimana pun tiada sebarang kenyataan dikeluarkan empunya diri mahupun suami.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hanis Zalikha (@haniszalikha)

Artikel https://www.nona.my/hanis-zalikha-kongsi-video-resipi-tempe-goreng-menu-simple-je-tapi-hampir-sejuta-views/

Pasangan ini mendirikan rumah tangga pada 5 Jun 2015 dan dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Yusuf Iskandar dan Alisya Aisyah.

Semoga rumah tangga Hanis dan Hairul sentiasa diberkati Allah SWT.

 

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI