Sebut sahaja nama figura wanita yang satu ini, Dayang Nabellah Awang Astillah atau lebih mesra disapa dengan panggilan Bella Astillah pasti Nonarians terbayangkan si cantik kecil molek suri hati kepada Aliff Aziz ini.

IKLAN

Meskipun kini sudah berusia 29 tahun, namun penampilan jelitawan bertuit ini langsung tidak melambangkan usia sebenarnya. Malah, bella masih terlihat persis gadis belasan tahun!

Justeru, NONA sempat bertanyakan kepada yang empunya badan, apakah ‘rahsia’ kecantikkan asli yang dimilikinya, selain mewarisi kecantikkan semulajadi secara genetik keluarga. Ini petua yang dikongsikan Bella.

Tak Nampak Macam ‘Mak Anak Dua’, Bella Astillah Kongsi 5 Petua Cantik Luaran Dan Dalaman! Tak Nampak Macam ‘Mak Anak Dua’, Bella Astillah Kongsi 5 Petua Cantik Luaran Dan Dalaman!

“Pertama sekali kita kena stress free atau kurangkan tekanan dalam diri. Kena jaga diri kita, sebab nak ‘pakai’ badan kita ni lama. Jadi jangan stres-stres.

“Kedua, jaga pemakanan. Pilih makanan-makanan yang menyihatkan. Kalau nak cheat day pun sekali sekala saja.

“Ketiga, rancang masa berkualiti kita bersama keluarga. Lakukan aktiviti riadah bersama-sama.

“Keempat, minum air kosong secukupnya. Kurangkan air yang bergula atau bersoda.”

Tak Nampak Macam ‘Mak Anak Dua’, Bella Astillah Kongsi 5 Petua Cantik Luaran Dan Dalaman! Tak Nampak Macam ‘Mak Anak Dua’, Bella Astillah Kongsi 5 Petua Cantik Luaran Dan Dalaman!

IKLAN

Namun apa yang penting bagi Bella Astillah, untuk tenang dan bahagia kita berhak untuk mengelakkan diri daripada mereka yang boleh menjejaskan kesihatan mental.

“Kelima, kita berhak merehatkan diri dari apa-apa yang membuat sakit. Kita berhak menghindari diri dari orang-orang yang membuat mental down. Itu adalah kebahagiaan dan ketenangan kita.”

Tak Nampak Macam ‘Mak Anak Dua’, Bella Astillah Kongsi 5 Petua Cantik Luaran Dan Dalaman!

IKLAN

Untuk rekod, Bella Astillah dan Aliff Aziz berkahwin pada tahun 2016. Hasil perkongsian hidup bersama mereka dikurniakan sepasang cahaya mata iaitu Ayden Adrean (5 tahun) dan Ara Adreanna (3 tahun).

Semoga Bella Astillah kekal sweet dan bahagia bersama keluarga tersayang.

Kredit Foto: Instagram Bella Astillah

Majalah Nona ada juga di Telegram. Mudah nak akses artikel menarik dan video-video terkini di sini. Follow kamii sekarang di https://t.me/majalahnona

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI