Saban tahun pusat-pusat membeli belah sering menjadi tumpuan orang ramai untuk mencari kelengkapan dan keperluan bagi menyambut kedatangan bulan Syawal. Pastinya pilihan orang ramai ialah mendapatkan barangan yang berkualiti pada harga yang berpatutan.

IKLAN

MYDIN seringkali menjadi tumpuan serta pilihan kerana sentiasa memahami kehendak dan cita rasa masyrakat Malaysia. Bertepatan dengan slogannya, ‘Mengapa Bayar Lebih? Belilah Dengan Harga Borong!’ MYDIN menyediakan pelbagai kelengkapan Ramadan dan Syawal untuk tahun ini.

Selain menawarkan pelbagai seleksi kurma dari Timur Tengah untuk berbuka, turut diadakan program-program, peraduan, bazar Ramadan serta koleksi pakaian wanita jenama MIKAYLA dan MIKHAIL bagi pakaian lelaki pada harga berpatutan.

Wow, MYDIN Pun Ada Lagu Rayalah! Tampil 6 Penyanyi Handalan Pula Tu

Wow, MYDIN Pun Ada Lagu Rayalah! Tampil 6 Penyanyi Handalan Pula Tu

Wow, MYDIN Pun Ada Lagu Rayalah! Tampil 6 Penyanyi Handalan Pula Tu

Buat pertama kalinya juga MYDIN mengeluarkan sebuah lagu raya berjudul ‘Girang Syawal Tiba’ dendangan artis FMC iaitu Haqiem Rusli, Tajul, Wani, Sissy Imann, Zoey Rahman dan Ernie Zakri.

IKLAN

Menariknya, penggambaran klip video ini diadakan di Rumah Jagaan dan Rawatan Orang Tua Al-Ikhlas, Puchong. Ia sebagai simbolik bagi menyampaikan mesej bahawa warga emas usah dilupakan.

Bagi memudahkan pengunjung yang datang membeli belah, mereka tidak perlu lagi tergesa-gesa pulang membeli juadah berbuka kerana mereka boleh mendapatkan lebih daripada 200 juadah berbuka yang dimasak sendiri oleh chef MYDIN. Dibuka setiap hari bermula pukul 3 petang hingga 7 malam.

IKLAN

Majlis pelancaran ‘Girang Syawal Tiba 2018’ berlangsung pada 16 Mei lalu dihadiri oleh YBhg. Datuk Wira (Dr) Haji Ameer Ali Mydin, Pengarah Urusan Mydin Mohamed Holdings Bhd serta barisan Ahli Lembaga Pengarah MYDIN. Turut hadir ialah rakan-rakan media, artis-artis FMC yang terlibat dan para pembekal.

 

 

 

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI