Bersempena sambutan kemerdekaan negara yang ke-60, Dove ingin menyerlahkan kecantikan wanita Malaysia yang unik dan tersendiri dengan berkongsi definisi kecantikan sebenar mereka menggunakan hashtag #IAmRealBeauty.

IKLAN

Ia juga dianjurkan bersempena sambutan Real Beauty Dove ke-60 bagi memberi peluang buat wanita Malaysia menjadi sebahagian daripada wajah-wajah yang bakal dipaparkan dalam kempen Real Beauty Dove.

Malaysia mempunyai pelbagai rumpun bangsa di Asia. Takrif kecantikan ini nyata terlalu sempit dan tidak menggambarkan kepelbagaian yang menjadikan Malaysia begitu istimewa. Justeru, Dove ingin mengubah persepsi ini bahawa tiada satu takrif kecantikan yang unggul dan universal.

IKLAN

Kepelbagaian budaya dan etnik adalah kebanggaan kita. Sebagai wanita Malaysia kita sewajarnya yakin dengan kecantikan masing-masing biarpun berbeza budaya. Seiring ulang tahun kemerdekaan negara yang ke-60, anda boleh kongsikan erti kecantikan sebenar dengan memuat naik gambar di Instagram masing-masing.

IKLAN

Langkah-Langkah Menyertai #IamRealBeauty

  • Hanya perlu muat naik gambar anda di Instagram dengan hashtag #IamRealBeauty bermula 21 Ogos hingga 1 Oktober 2017 bagi merebut peluang untuk dipaparkan dalam kempen Real Beauty Dove akan datang, juga di laman sesawang dove.com/my.
  • Muat naik gambar selfie atau gambar terbaik anda yang menyerlahkan kecantikan sebenar.
  • Hashtag #IamRealBeauty.
  • Pastikan profil anda adalah untuk tatapan umum (Public) supaya boleh diakses oleh pihak Dove.
  • Gambar-gambar yang dimuat naik menggunakan #IAmRealBeauty akan dikumpulkan. Mereka yang terpilih akan dipaparkan di dove.com/my serta kempen periklanan Dove pada 2018. Amy Mohd
Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI