Rezeki di bulan mulia, Datin Rita Sosilawati dilantik sebagai Duta ESH Raya 2022 sempena bulan Ramadan dan Hari Raya Aidilfitri. E.S.H Electrical Sdn Bhd merupakan pembekal utama produk elektrik, rumah serta peralatan dapur.

IKLAN

DATIN RITA SOSILAWATI Duta ESH Raya 2022 Sempena Ramadan & Hari Raya AidilfitriDATIN RITA SOSILAWATI Duta ESH Raya 2022 Sempena Ramadan & Hari Raya AidilfitriDatin Rita Sosilawati turut bekerjasama dengan ESH Electrical untuk melancarkan Program CSR ‘Bersama Menyemarakkan Keikhlasan Di Hari Raya’. Program ini diwujudkan selaras dengan semangat Ramadan, menyebarkan kebaikan dan membantu mereka yang memerlukan.

DATIN RITA SOSILAWATI Duta ESH Raya 2022 Sempena Ramadan & Hari Raya AidilfitriKedua-dua pihak sepakat membantu mangsa-mangsa banjir yang diduga baru-baru ini. E.S.H Electrical Sdn Bhd bersetuju untuk menderma barangan elektrik kepada kira-kira 200 keluarga terjejas.

DATIN RITA SOSILAWATI Duta ESH Raya 2022 Sempena Ramadan & Hari Raya AidilfitriDATIN RITA SOSILAWATI Duta ESH Raya 2022 Sempena Ramadan & Hari Raya AidilfitriDatin Rita Sosilawati bakal menyediakan barangan keperluan seperti beras, gula, tepung dan bekalan makanan lain bagi membantu keluarga-keluarga terbabit menyediakan hidangan untuk bersahur dan berbuka puasa.

Matlamat mereka agar tiada keluarga yang kelaparan dan menderita pada bulan Ramadan sekaligus meringankan beban mereka.

IKLAN

DATIN RITA SOSILAWATI Duta ESH Raya 2022 Sempena Ramadan & Hari Raya AidilfitriDATIN RITA SOSILAWATI Duta ESH Raya 2022 Sempena Ramadan & Hari Raya AidilfitriDatin Rita Sosilawati mewakili kedua-dua pihak dan melawat Kampung Kemat dan Kuala Menjing bagi bertemu sendiri dengan keluarga-keluarga terlibat dan mengagihkan barangan dengan bantuan PANDAN (Persatuan Anak Niaga dan Aktiviti Nirmala).

IKLAN

DATIN RITA SOSILAWATI Duta ESH Raya 2022 Sempena Ramadan & Hari Raya AidilfitriProgram ini bakal dilancarkan secara rasmi di kedai E.S.H Electrical yang terletak di Tingkat 3, Bangsar Shopping Centre.

Orang ramai boleh menyemak maklumat lanjut tentang kempen ini di kedai dan bagi yang ingin mengetahui tentang kampung masing-masing yang terlibat serta cara untuk membantu, boleh menghubungi kaunter khidmat pelanggan E.S.H.

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI