SYAHRINI

Hujung tahun memang ramai yang ambil kesempatan ini untuk beriadah bersama keluarga dan melancong ke luar negara. Tidak ketinggalan, selebriti kaya dan usahawan berjaya Indonesia ini yang turut tidak melepaskan peluang bercuti ke destinasi percutian pilihan.

Syahrini yang terkenal dengan gaya hidup mewah dan kemampuannya melawat tempat eksklusif serta mahal, baru-baru ini turut berkongsi aktiviti percutian di Instagram. Memiliki hampir 40 juta followers, foto-foto percutian Syahrini memang buat peminat ‘cemburu’.

IKLAN

Makin anggun sejak berhijab, penampilan Syahrini yang mengenakan jenama mewah antarabangsa dari hujung rambut ke hujung kaki sering raih perhatian. Apatah lagi setiap kali bercuti ke luar negara pasti selebriti ini akan menaiki jet peribadi. Bukan calang-calang!

Kerap Bercuti Ke Luar Negara & Naik Jet Peribadi, Percutian Mewah SYAHRINI Bikin Cemburu! Kerap Bercuti Ke Luar Negara & Naik Jet Peribadi, Percutian Mewah SYAHRINI Bikin Cemburu! Kerap Bercuti Ke Luar Negara & Naik Jet Peribadi, Percutian Mewah SYAHRINI Bikin Cemburu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SYAHRINI (@princessyahrini)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SYAHRINI (@princessyahrini)

Lebih manis, Syahrini kelihatan bahagia di samping suami tercinta yang juga usahawan ternama, Reino Barack. Dua tahun bergelar suami isteri, kedua-duanya cukup romantis. Malah Reino dilihat beberapa kali menghadiahkan sejambak bunga mawar merah kepada isteri tercinta sepanjang percutian.

Mula mengembara ke negara Eropah sejak November lalu, Syahrini dan Reino memilih Los Angeles sebagai destinasi pertama. Daripada gambar-gambar yang dikongsikan, kelihatan mereka menaiki kereta mewah Rolls-Royce di sana.

Kerap Bercuti Ke Luar Negara & Naik Jet Peribadi, Percutian Mewah SYAHRINI Bikin Cemburu! Kerap Bercuti Ke Luar Negara & Naik Jet Peribadi, Percutian Mewah SYAHRINI Bikin Cemburu! Kerap Bercuti Ke Luar Negara & Naik Jet Peribadi, Percutian Mewah SYAHRINI Bikin Cemburu! Kerap Bercuti Ke Luar Negara & Naik Jet Peribadi, Percutian Mewah SYAHRINI Bikin Cemburu! Kerap Bercuti Ke Luar Negara & Naik Jet Peribadi, Percutian Mewah SYAHRINI Bikin Cemburu! Kerap Bercuti Ke Luar Negara & Naik Jet Peribadi, Percutian Mewah SYAHRINI Bikin Cemburu!

9 November, Syahrini seterusnya bercuti ke New York dengan melawat ke Manhattan dan Brooklyn. Setelah seminggu mengembara ke Kota New York, dia kemudian menikmati percutian salju di Aspen, Colorado yang kaya dengan pemandangan indah semula jadi.

Puas meneroka bumi Aspen, Syahrini kembali semula ke New York di samping mengunjungi bangunan pencakar langit dan ikonik yang ada di sana. Yang pasti, gaya percutian Syahrini nyata terserlah from head to toe.

IKLAN

Kerap Bercuti Ke Luar Negara & Naik Jet Peribadi, Percutian Mewah SYAHRINI Bikin Cemburu! Kerap Bercuti Ke Luar Negara & Naik Jet Peribadi, Percutian Mewah SYAHRINI Bikin Cemburu! Kerap Bercuti Ke Luar Negara & Naik Jet Peribadi, Percutian Mewah SYAHRINI Bikin Cemburu! Kerap Bercuti Ke Luar Negara & Naik Jet Peribadi, Percutian Mewah SYAHRINI Bikin Cemburu! Kerap Bercuti Ke Luar Negara & Naik Jet Peribadi, Percutian Mewah SYAHRINI Bikin Cemburu! Kerap Bercuti Ke Luar Negara & Naik Jet Peribadi, Percutian Mewah SYAHRINI Bikin Cemburu! Kerap Bercuti Ke Luar Negara & Naik Jet Peribadi, Percutian Mewah SYAHRINI Bikin Cemburu! Kerap Bercuti Ke Luar Negara & Naik Jet Peribadi, Percutian Mewah SYAHRINI Bikin Cemburu!

Apa sahaja persalinan yang digayakan tampak cantik terletak! Sepanjang percutian ini, Syahrini selesa menyarung trench coat dan topi. Selain membimbit beg jenama mewah antaranya Hermes dan Chanel.

Awal Disember, Syahrini dan Reino meneruskan percutian bulan madu mereka di pantai peranginan terkemuka, Hawaii. Khabarnya, cuaca di sana waktu itu tidak menentu. Ada ketika panas, mendung dan hujan. Bagaimana pun, ia tidak menghalang pasangan romantis berkenaan untuk menikmati suasana Hawaii dan menenangkan fikiran.

Kerap Bercuti Ke Luar Negara & Naik Jet Peribadi, Percutian Mewah SYAHRINI Bikin Cemburu!

IKLAN

Kerap Bercuti Ke Luar Negara & Naik Jet Peribadi, Percutian Mewah SYAHRINI Bikin Cemburu!

Memetik CNN Indonesia, Syahrini mencatat satu lagi kejayaan apabila koleksi aset digital Non-Fungible Token (NFT) miliknya telah laris dijual di marketplace kripto terbesar dunia, Binance. Koleksi yang dinamakan Metaverse Tour ini merupakan langkah awal Syahrini ke dunia virtual.

Kira-kira 18 ribu NFT Syahrini dengan avatar wanita berhijab memakai dress ungu dan berkaca mata hitam telah terjual. Menurut adik Syahrini yang juga pengurusnya, Syahrini merupakan wanita berhijab pertama yang ada di NFT.

 

 

Kredit foto: Instagram Syahrini

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI