Setiap wanita pastinya mahu lelaki kesayangan mereka sentiasa kelihatan segak dan tampan. Tak kiralah suami, abang, anak lelaki, bapa mahupun teman istimewa. Begitu juga buat kaum lelaki yang sentiasa ingin tampil maskulin dengan gaya yang kemas. Koleksi terbaru Lord’s ini boleh dijadikan pilihan kerana ia sentiasa menawarkan rekaan yang lebih segar, terkini dan mengikut trend semasa.

IKLAN

Koleksi Cruise 21/22 Gaya Havana Cuba LORD’s Buat Superhero Tersayang!Buat pertama kalinya Cruise Collection yang tampil dengan rekaan santai dan bertema kaya dengan warna. Ia merupakan koleksi terbaru Lord’s yang hadir dengan nuansa lebih gaya smart kasual dengan pendekatan fesyen formal.

Koleksi Cruise 21/22 Gaya Havana Cuba LORD’s Buat Superhero Tersayang!Koleksi ini mengambil inspirasi gaya Havana Cuba yang penuh warna dan santai. Setiap helaian dari koleksi ini dirancang dengan perincian mendalam dan mengutamakan keselesaan. Gaya potongan bagi setiap helaian dilonggarkan dan ditampilkan bersama jaket tidak berstruktur dan seluar Gurkha yang dijadikan titik fokus bagi seluruh koleksi ini.

Koleksi Cruise 21/22 Gaya Havana Cuba LORD’s Buat Superhero Tersayang!Koleksi Cruise 21/22 Gaya Havana Cuba LORD’s Buat Superhero Tersayang!Reka bentuk poket tentera pada setiap helaian jaket dan pelbagai potongan seluar Gurkha tentunya memberikan impak menarik terhadap koleksi ini.

Koleksi Cruise 21/22 Gaya Havana Cuba LORD’s Buat Superhero Tersayang!Koleksi Cruise 21/22 Gaya Havana Cuba LORD’s Buat Superhero Tersayang!Blazer tidak berstruktur merupakan helaian yang ‘wajib’ berada dalam almari pakaian anda. Ia memberi keselesaan dan kesenangan kepada mereka yang mahu menggayakan sut namun memerlukan sedikit kelebihan dan kemeriahan seperti berada di pesta perkahwinan bertemakan taman. Perincian penting yang menjadi titik fokus bagi setiap helaian koleksi ini mengketengahkan jahitan baju yang lebih longgar agar lebih santai.

IKLAN

Koleksi Cruise 21/22 Gaya Havana Cuba LORD’s Buat Superhero Tersayang!Koleksi Cruise 21/22 Gaya Havana Cuba LORD’s Buat Superhero Tersayang!Koleksi Cruise 21/22 Gaya Havana Cuba LORD’s Buat Superhero Tersayang!Koleksi Cruise 21/22 Gaya Havana Cuba LORD’s Buat Superhero Tersayang!Warna sejuk dan neutral juga membantu blazer tidak berstruktur ini dipadankan dengan hampir semua baju, kemeja polo atau seluar khaki. Ini merupakan fashion statement tropika yang sempurna.

Koleksi Cruise 21/22 Gaya Havana Cuba LORD’s Buat Superhero Tersayang!Koleksi Cruise 21/22 Gaya Havana Cuba LORD’s Buat Superhero Tersayang!Koleksi Cruise 21/22 Gaya Havana Cuba LORD’s Buat Superhero Tersayang!Elemen pengudaraan juga dititikberatkan dalam koleksi ini. Setiap helaian yang digunakan diperbuat daripada linen Itali, khas daripada Solbiati Linen (oleh Loro Piana Fabrics) dan kapas khaki daripada Huddersfield Textiles. Selain itu sut linen, seluar chino dan jaket kapas bercetak sesuai dipadankan dengan barisan t-shirt polo premium dan helaian Havana kasual terbaru.

IKLAN

Koleksi Cruise 21/22 Gaya Havana Cuba LORD’s Buat Superhero Tersayang!Koleksi Cruise 21/22 Gaya Havana Cuba LORD’s Buat Superhero Tersayang!Koleksi lengkap dengan pelbagai warna dan gaya ini boleh didapati secara NFT dengan KL Fashion Weekend pada 25-28 November 2021 atau di butik melalui perkhidmatan Made to Measure dan Bespoke Lord’s. Ready to Wear juga akan tersedia di butik The Gardens Mall dan Parkson Elite Pavillion KL mulai Disember 2021.

Koleksi Cruise 21/22 Gaya Havana Cuba LORD’s Buat Superhero Tersayang!

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI