Sekejap hujan lebat, sekejap panas berbahang. Menyedari perubahan cuaca yang tak menentu, penampilan wanita juga harus ekstra termasuklah memakai pakaian dalam yang ringan, nyaman dan selesa dipakai sepanjang hari seperti koleksi terbaharu Triumph Tri-Air Lite ini.

Seperti kekapas yang terapung-apung di udara, wanita juga mahu bebas – lincah bergerak dan selesa beraktiviti. Kerana itu sehelai pakaian dalam begitu istimewa, yang seharusnya menyempurnakan hari dan menambah keyakinan diri.

IKLAN

Seperti fitrah wanita yang diciptakan dengan keistimewaan tersendiri, Triumph Tri-Air Lite tampil dengan ciri-ciri ideal yang menepati gaya hidup wanita moden di Malaysia. Sentiasa sibuk dan ligat bekerja, mengurus rumah tangga.

Diri anda sangat berharga, harus dijaga dan dimanja. Semak 5 ciri hebat Triumph Tri-Air Lite ini, bukti ianya rekaan bra push-up terbaik – lembut dan ringan rasanya, seperti memakai bra lapisan kulit kedua!

Lancar Bra Push-Up Paling Ringan & Selesa, Ini 5 Ciri Koleksi Triumph Tri-Air Lite!

 

(1) Tambah Satu Saiz Mangkuk Bra

Di antara kelebihan wired bra push-up yang ringan dan menyamankan ini adalah inovasi teknologi kusyen udara untuk keselesaan maksimum, sokongan penuh dan pemakaian lebih segar.

Dengan teknologi push-up yang dipermajui, bra ini terhasil daripada bahan Fiberfil kitar semula yang menjanjikan kesan sokongan push-up paling ringan dan semula jadi.

Anda juga dapat menikmati perasaan lebih feminin dengan payudara penuh. Ciri ini sekaligus membentuk payudara yang lebih ‘berisi’, iaitu satu saiz mangkuk lebih besar dengan lurah dada yang lebih dalam dan terbentuk indah. Barulah rasa yakin untuk bergaya!

 

(2) Rekaan Bra Moden & Mudah Dipakai

Memahami jiwa wanita yang feminin dan sukakan kecantikan, koleksi Triumph Tri-Air Lite direka lebih moden, seiring trend semasa dan selesa dipakai.

Terdapat dua gaya bra yang ditampilkan iaitu Deep-V dan wireless. Tiap satunya hadir dengan seluar dalam sepadan dalam rekaan cheeky, hipster dan mini. Rekaan elastic band sebagai perincian pinggang seluar dalam jenis hipster dan mini memberi fashion statement tersendiri.

Lancar Bra Push-Up Paling Ringan & Selesa, Ini 5 Ciri Koleksi Triumph Tri-Air Lite!

 

(3) Sensasi menyejukkan

Menyedari cuaca panas yang membuatkan badan cepat berpeluh, koleksi ini direka dengan material yang menyamankan kulit, sekaligus membuatkan anda lebih lincah, nyaman dan yakin beraktiviti. Ia dihasilkan daripada fabrik ribbed yang mudah meregang, boleh bernafas dan senang dikeringkan.

 

(4) Rekaan feminin

Salah satu koleksi Premium Joy turut menampilkan ciri inovasi mangkuk bra Triumph Tri-Air Lite yang dicantumkan dengan sulaman bunga-bunga yang romantis. Ringan dalam pelbagai warna feminin, walau tak nampak tapi nikmatnya terasa ketika memakai bra push-up ringan ni.

Lancar Bra Push-Up Paling Ringan & Selesa, Ini 5 Ciri Koleksi Triumph Tri-Air Lite!

 

IKLAN

(5) Ideal untuk wanita aktif

Kedua-dua koleksi Triumph Tri-Air Lite kini boleh didapati di seluruh butik, gedung pasar raya terpilih dan platform website Triumph.com. Wanita yang menggemari fesyen juga boleh memilih pelbagai warna-warna musim panas yang ceria dalam pilihan saiz mangkuk B-C.

Rasailah kelainan Triumph Tri-Air Lite yang menawarkan sensasi pakaian dalam push-up nyaman dan menyelesakan, ringan serta menyokong payudara dengan maksimum.

Selama lebih seabad di pasaran, Triumph yang merupakan perusahaan keluarga amat dikenali sebagai pembuat pakaian dalam paling disegani. Jom dapatkan koleksi bra terbaik ini di sesawang https://my.triumph.com/pages/tri-air-lite (klik) atau kunjungi cawangan Triumph berhampiran untuk mencuba sendiri bra Tri-Air Lite Collection!

Boleh beli sebagai hadiah untuk diri sendiri atau wanita tersayang. Sempena bulan meraikan wanita ini, dapatkan lebih banyak info lanjut di media sosial Triumph di bawah:

Boleh beli sebagai hadiah untuk diri sendiri atau wanita tersayang. Sempena bulan meraikan wanita ini, dapatkan lebih banyak info lanjut di media sosial Triumph di bawah:
Facebook: https://www.facebook.com/triumphMY/?brand_redir=129410907341
Instagram: https://www.instagram.com/triumphlingerie/?hl=en

 

CAWANGAN YANG MENGAMBIL BAHAGIAN

IKLAN

CENTRAL

Butik:
Mid Valley
Sunway Pyramid
101 City Mall Putrajaya
Pavilion KL
Pavilion Bukit Jalil
1 Utama

Department stores:
Parkson Grand Pavilion KL
Parkson Grand 1 Utama
Isetan KLCC
Isetan The Gardens
AEON Mid Valley
AEON 1 Utama
SOGO Seibu, The Exchange TRX

 

UTARA

Parkson Grand Gurney Plaza, Penang

 

SELATAN

Butik:
Mid Valley Southkey, Johor
Tebrau City, Johor City Square, Johor

Department stores:
Parkson Grand Mahkota Parade, Melaka

 

SABAH & SARAWAK

Butik:
Imago, Kota Kinabalu
Suria Sabah
The Spring, Kuching

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI