Hari yang melelahkan. Sepanjang hari memerah idea dan memenuhi temu janji di sana sini. Inilah lumrah wanita berkerjaya. Penat, tapi kecantikan wajah tidak harus diabaikan.

Ayuh manjakan diri sejenak dari segala rutin yang meletihkan. Tugas di pejabat, menjaga keluarga di rumah, juga beriadah membuatkan kulit terdedah kepada persekitaran yang memungkinkan kulit menjadi kusam dan tidak bermaya. Seri wajah turut memudar dan menjadikan keyakinan diri semakin tergugat.

IKLAN

Wanita yang prihatin tentang kecantikan bijak mengatur masa untuk membelai wajah demi kecantikan dalaman dan luaran. Belai wajah dengan layanan istimewa bersandarkan suasana kemudahan spa yang disediakan oleh Shiseido. Serlahkan kembali kecantikan sebenar dengan sentuhan Pakar Kecantikan Shiseido yang dilatih khusus diiringi teknik khas demi meningkatkan kecantikan diri.

Memanjakan Wajah Dengan Sentuhan Pakar Kecantikan Di SHISEIDO FACIAL CABIN, Gerenti Muka Kembali Berseri

Seiring dengan perkembangan teknologi terkini dalam dunia kecantikan, Shiseido telah melahirkan produk demi mengatasi semua masalah kulit. Rejim kecantikan kulit ini direka istimewa mengikut keperluan dan masalah tersendiri.

Mahu setiap wanita memiliki pengalaman rawatan wajah secara eksklusif, Shiseido Facial Cabin diilhamkan bagi memberi kesenangan pada pelanggan. Ia beroperasi di pusat membeli-belah mewah, The Gardens Mall.

Memanjakan Wajah Dengan Sentuhan Pakar Kecantikan Di SHISEIDO FACIAL CABIN, Gerenti Muka Kembali Berseri

Anjakan usia sukar diterima wanita dan perlu dipertahankan melalui rupa paras. Menyedari hakikat ini, Shiseido menghasilkan formula mengekalkan keremajaan kulit melalui rangkaian penjagaan kulit Shiseido White Lucent.

Rangkaian tersebut menyerlahkan kecantikan dalaman dengan menyingkirkan kulit kusam dan letih. Formulasi yang diperbaharui ini menggabungkan SakuraResist Technology demi kulit yang lebih cerah, sambil menyuntik lembapan di bawah kulit.

Melalui kajian terperinci, Shiseido telah menemui jawapan untuk mengatasi masalah pigmentasi yang menjadi punca kulit pramatang. Rangkaian The White Lucent ini merawat kulit ditambah pula dengan kemahiran cemerlang Pakar Kecantikannya mengungkai masalah kulit cerah dan hidrasi.

Memanjakan Wajah Dengan Sentuhan Pakar Kecantikan Di SHISEIDO FACIAL CABIN, Gerenti Muka Kembali Berseri

IKLAN

RAWATAN

Rawatan bermula dengan membersihkan kulit dan menanggalkan kekotoran dengan Brightening Cleansing Foam. Dalam masa yang sama, ia mengekalkan kelembapan kulit.

Bagi menyediakan kulit untuk langkah yang seterusnya, Luminizing Infuser disapukan bersama sejenis peranti ion untuk menggalakkan kadar penyerapan agar kulit mendapat manfaat sepenuhnya.

Aplikasi seterusnya adalah MicroTargeting Spot Corrector yang merupakan produk terlaris Shiseido. Ia berkuasa untuk mencerahkan kulit dari dalam dan memancarkan serinya di wajah.

IKLAN

Memanjakan Wajah Dengan Sentuhan Pakar Kecantikan Di SHISEIDO FACIAL CABIN, Gerenti Muka Kembali Berseri

Kemudian, topeng muka yang telah dinobatkan anugerah, Power Brightening Mask digunakan untuk membantu mengekalkan kelembapan kulit dan mencerahkan kulit dengan sekata. Masker dibiarkan selama 30 minit dan dibilas sempurna dengan tuala lembut.

Seterusnya perjalanan darah dilancarkan dengan urutan yang telah disapu dengan Brightening Massage Cream. Urutan yang menekan poin-poin tertentu pada wajah membantu kulit memperoleh manfaat produk yang lebih maksimum.

Lindungi kulit anda dengan Luminizing Surge dan belai semula kulit dengan peranti ion untuk menyerap MultiBright Night Cream. Anda bakal menyaksikan keajaiban apabila kadar penyerapan yang tinggi dan menyerlah keserian kulit dengan serta-merta.

Bagi melindungi kulit daripada kerosakan akibat pancaran sinar matahari cegah dengan aplikasi Shiseido All Day Brightener N SPF 50+ PA++++ bagai menyempurnakan langkah rawatan wajah ini.

Jika mahu tampil dengan wajah natural, sapu Shiseido OnMakeup Spot Correcting Serum SPF 25 PA+++ untuk menyerlahkan lagi penampilan. Nikmat segar penuh yakin menyapa diri sebaik melangkah meninggalkan pusat rawatan kecantikan. Hamizatul Maizan Mohamed

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI