Sejak mempertaruhkan bakat yang dimiliki dengan mengorak langkah menyertai America’s Got Talent, baru-baru ini, nama penyanyi yang sedang meningkat naik, anak kelahiran Indonesia Putri Ariani semakin menjadi sorotan dan bualan ramai.

IKLAN

Namanya kini bukan hanya meniti di bibir peminat di Indonesia sahaja, malah menjadi sebutan dan semakin dikenali di Malaysia dan juga pelosok dunia apabila bakat nyanyiannya dipuji juri hingga memperoleh Gold Buzzer pada rancangan realiti tersebut.

Nama Kian Meledak! Putri Ariani Mahu Jadi Inspirasi Anak Muda, Kini Utamakan Bakat Seiring Rupa

Sedar nama baiknya kini sering meniti bibir ke bibir orang ramai, gadis kelahiran negara seberang, Indonesia itu memberitahu, dirinya juga harus mempelajari berkenaan kepentingan merawat kulit wajah.

Dek kerana dia kini sering tampil dalam layar skrin dan bertemu khalayak, Putri Ariani berkongsi cara penjagaan wajah, dengan hanya melakukan rawatan kulit di rumah bersama ibunya.

Nama Kian Meledak! Putri Ariani Mahu Jadi Inspirasi Anak Muda, Kini Utamakan Bakat Seiring Rupa Nama Kian Meledak! Putri Ariani Mahu Jadi Inspirasi Anak Muda, Kini Utamakan Bakat Seiring Rupa Nama Kian Meledak! Putri Ariani Mahu Jadi Inspirasi Anak Muda, Kini Utamakan Bakat Seiring Rupa

“Kulit wajah yang bersih kini menjadi sebahagian tuntutan kerja saya. Sebagai remaja saya juga alami masalah hormon dan banyak jerawat.

“Saya jarang ke klinik tapi selalu buat buat rawatan wajah di rumah sahaja dengan mama,” ujarnya.

IKLAN

Nama Kian Meledak! Putri Ariani Mahu Jadi Inspirasi Anak Muda, Kini Utamakan Bakat Seiring Rupa Nama Kian Meledak! Putri Ariani Mahu Jadi Inspirasi Anak Muda, Kini Utamakan Bakat Seiring Rupa

Memperoleh rezeki yang semakin melimpah ruah, terbaharu gadis berusia 17 tahun itu ‘dilamar’ sebuah jenama kecantikan Indonesia sebagai duta bagi produk kecantikan mereka.

IKLAN

Sekadar info, Putri Ariani, penyanyi muda cacat penglihatan dari Indonesia yang mencipta fenomena tersendiri dalam pertandingan realiti America’s Got Talent (AGT), tidak pernah menyangka impiannya untuk menjadi penyanyi di Amerika Syarikat menjadi kenyataan.

Berkongsi tentang rezekinya selepas menjadi fenomena, Putri mengakui sentiasa bersyukur dan menikmati saat manis yang sedang dilaluinya dan tidak henti berusaha menjadi lebih baik.

Sumber: Instagram Putri Ariani

 

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI