Para ibu sudah semestinya buntu nak pastikan anak-anak ‘happy’ di rumah dan tak hanya melihat telefon pintar saja bukan? Jika ditanya apakah aktiviti santai yang sering kali dilakukan bersama-sama keluarga tercinta sudah pastinya menonton wayang antara yang tersenarai bukan? Tapi bayangkan jika boleh bawa satu panggung wayang ke rumah anda?

Para Ibu Kena Bijak Atur Fun Aktiviti Dengan Anak-Anak, Baru Kuat ‘Family Bonding’ Antaranya Bawa Panggung Ke Rumah Anda! Para Ibu Kena Bijak Atur Fun Aktiviti Dengan Anak-Anak, Baru Kuat ‘Family Bonding’ Antaranya Bawa Panggung Ke Rumah Anda!

IKLAN

Kini tidak mustahil projektor home-cinema dari INLAB SENZ, anda dan keluarga kini boleh bersantai menonton filem kegemaran tanpa perlu lagi bersusah payah mencari parking kereta mahupun membayar tiket masuk panggung.

PERKENALKAN PROJECTOR HOME SMART CINEMA INLAB SENZ

Memperkenalkan inovasi terkini lagi berkualiti tinggi dengan projektor INLAB SENZ yang serba baharu! Dengan rekaan sleek, teknologi terkini serta kemewahan grafik dan warna, anda wajib ada satu projektor ini di dalam rumah anda.

Yang manariknya, dengan projektor INLAN SENZ anda dan keluarga bukan saja boleh menonton wayang ibarat seperti di panggung, banyak lagi yang boleh anda nikmati dengan projektor istimewa ini. Anda mahu ‘gaming’, mahupun ketika bekerja dan ingin membuat presentation, projektor INLAB SENZ pasti akan memudahkan urusan anda!

CIRI-CIRI TERBAIK

 1. KUALITI GAMBAR YANG MEMUASKAN

Projektor INLAB Senz ialah projektor LED pintar yang yng dikuasakan oleh OS Android. Ia jauh lebih mudah dan mesra pengguna berbanding projektor biasa yang biasa anda guna di bilik kuliah mahupun di bilik mesyuarat. Dengan resolusi tinggi skrin rata besar, kualiti tayangan sehingga 4K!

Para Ibu Kena Bijak Atur Fun Aktiviti Dengan Anak-Anak, Baru Kuat ‘Family Bonding’ Antaranya Bawa Panggung Ke Rumah Anda!

 1. REKA BENTUK MINIMALIS

Siapa yang sukakan projektor yang besar dan berat. Kini tidak lagi dengan INLAB SENZ yang mudah alih, ringan dan ringkas. Warna putih yang kemas di samping reka bentuk yang elegan menjadikan projektor ini di kelasnya yang tersendiri, pasti menjadi pilihan ramai bukan saja untuk digunakan di rumah oleh isi rumah namun golongan professional pasti bermanfaat.

IKLAN
 1. TERANG WALAU KALA SIANG

Siapa kata projektor hanya sesuai digunakan pada waktu malam? Menariknya projektor INLAB SENZ ini, pancaran gambar mahupun video cukup memuaskan walaupun dipasang ketika siang. Terima kasih pada teknologi 7000 Lumens yang menawarkan kecerahan berganda. Ianya masih terang dapat dilihat jelas. Memamg mengagumkan!

Para Ibu Kena Bijak Atur Fun Aktiviti Dengan Anak-Anak, Baru Kuat ‘Family Bonding’ Antaranya Bawa Panggung Ke Rumah Anda!
Kualiti gambar kekal terang walaupun dilihat ketika tengahari

Para Ibu Kena Bijak Atur Fun Aktiviti Dengan Anak-Anak, Baru Kuat ‘Family Bonding’ Antaranya Bawa Panggung Ke Rumah Anda!

 1. BUNYI MANTAP

Tak perlu lagi speaker tambahan! Bunyi dari projektor INLAB SENZ ini sudah cukup seperti berada di dalam panggung. Manakan tidak? Menggunakan system audio DOLBY AUDIO yang diperakui, tayangan video yang dipancarkan pasti membuatkan anda teruja dan puas hati!

IKLAN
 1. ANDROID 9

Ciri pintar Android 9 semestinya memberikam nilai tambah buat anda yang mahukan lebih keseronokkan. Dengan ciir ini, tersedia sambungan WiFi dan Bluetooh serta Play Store di mana anda boleh memuatnaik pelbagai aplikasi lain mengikut pilihan anda. Dari Netflix, Disney Hotstar, Prime Video, IQUYI, VIU dan lain-lain, sememangnya projektor ini satu yang waji anda miliki. Malah anda boleh bermain permainan serta menggunakan fungsi screen mirroring dari telefon bimbit mahupun komputer riba anda!

Para Ibu Kena Bijak Atur Fun Aktiviti Dengan Anak-Anak, Baru Kuat ‘Family Bonding’ Antaranya Bawa Panggung Ke Rumah Anda!

JADI APA TUNGGU LAGI! Jom dapatkan projektor elegan lagi istimewa ini dengan harga hanya RM989 sahaja! Layari https://inlab.com.my/products/inlab-senz atau layari media sosial INLAB SENZ di https://www.instagram.com/inlab.malaysia/ atau kunjungi Kedai Rasmi ShopeeINLAB:

https://shope.ee/8zVy4WmnFZ dan Kedai Rasmi Lazada INLAB:https://s.lazada.com.my/s.fjRBK.

 

 

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI