Mengenakan losyen wajah umpamanya Hada Labo Hydrating Lotion yang kini dipermajui, merupakan langkah pertama dalam seni penjagaan muka. Losyen ini dirumus khas untuk melembap semula serta menyediakan kulit bagi langkah penjagaan seterusnya.

Hakikatnya tidak kira semahal mana pun produk yang digunakan, pasti sia-sia andai kata kulit kita gagal menyerap nutrien di dalamnya.

IKLAN

Oleh itu pemakaian losyen wajah sebagai langkah pertama, sangat penting selepas regimen membersih muka kerana kemampuan ‘mengunci’ lembapan, menjadikan kulit kita lebih sihat semula jadi.

Berbanding losyen wajah lain, Hada Labo Hydrating Lotion kini diperhebatkan dengan formulasi terbaharu iaitu Fermented Hyaluronic Acid (HA).

Rumusan ini mampu membaik pulih lapisan permukaan kulit yang sangat penting untuk perlindungan dari ancaman luar. HA adalah sejenis bahan yang wujud secara semula jadi dalam tubuh manusia untuk memberikan kelembapan, keanjalan dan kelembutan pada kulit.

Hada Labo Hydrating Lotion telah dinaik taraf dari 4 asid hyaluronik kepada 5 asid hyaluronik (HA). Dengan kandungan Fermented HA yang dipatenkan dapat membantu memulihkan rintangan kulit anda dengan lebih baik.

Rahsia Kulit Sihat, Ini Manfaat Hada Labo Hydrating Lotion Yang Dipermajui Dengan 5 Asid Hyaluronik

 

TINDAKAN BIJAK

Disebabkan cuaca panas di Malaysia, kulit cenderung berminyak dan sensitif. Mungkin itu yang membuat ramai wanita mengabaikan proses melembap kulit dengan betul. Tak sedar lama-kelamaan, muncul bintik gelap dan kedutan halus!

Itulah sebabnya asas penjagaan wajah dengan asid hyaluronik sangat penting. Memulakan regimen pertama selepas membersih, tuang Hada Labo Hydrating Lotion ke tapak tangan dan pupuk ke serata wajah hingga meresap sepenuhnya. Begitu mudah!

Rahsia Kulit Sihat, Ini Manfaat Hada Labo Hydrating Lotion Yang Dipermajui Dengan 5 Asid Hyaluronik

 

IKLAN

Rahsia Kulit Sihat, Ini Manfaat Hada Labo Hydrating Lotion Yang Dipermajui Dengan 5 Asid Hyaluronik

 

Produk-produk lain di pasaran biasanya dirumus dengan molekul HA yang besar. Sebaliknya Hada Labo menghasilkan HA dalam pelbagai saiz molekul untuk penyerapan paling sempurna, sekaligus memperbaiki rintangan kulit dengan sempurna.

Setiap botol losyen pelembap mengandungi Fermented HA, serta:

IKLAN
  • HA besar, sederhana & super – 3 jenis HA hebat yang bergabung, membentuk lapisan perlindungan kunci lembapan serta mengekalkannya di dalam kulit untuk jangka masa panjang.
  • HA nano – HA bersaiz molekul halus yang mudah meresap dan menyerap jauh ke dalam kulit untuk menganjalkan serta menyediakan kulit untuk bagi langkah seterusnya.

Inspirasi penyelidikan dan pembangunan Hada Labo terhadap HA berawal dari kajian berusia 600 tahun di Nara, Jepun. Melalui proses membancuh wain Bodhi secara tradisional, saintis menemukan rahsia HA yang terbaik di dunia serta menjadikan kulit lebih sihat dan cerah.

Didatangkan dalam dua varian iaitu RICH untuk kulit normal/kering dan LIGHT untuk kulit normal/kombinasi/berminyak, kedua-duanya tidak mendatangkan iritasi, bebas paraben, alkohol, pewangi, pewarna dan minyak mineral.

Patutlah losyen pelembap ini kekal sebagai losyen No. 1 di Jepun selama 15 tahun berturut-turut, malah terjual lebih 100 juta botol* di seluruh dunia!

Tunggu apa lagi, dapatkan set Hada Labo anda sekarang (klik di sini). Untuk maklumat lanjut, layari info Hada Labo seperti yang tertera.

Website: Hada Labo Malaysia
Facebook: MY Hada Labo

 

#HadaLaboMalaysia
#HadaLaboCantikGlow
#HLNaturalHealthySkin
#HadaLabo
#HydratingLotion
#SkinHydration

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI