Rambang Mata Tengok Beg Tangan Hermes FAZURA, Macam-Macam Jenis & Warna!

7708

Banyaknya beg tangan Fazura. Bukan calang-calang jenama pula tu. Label Hermes ini dikategorikan sebagai jenama mewah dan antara yang paling mahal di dunia! Sebuah beg tangan Hermes Birkin sahaja dianggarkan bernilai lebih RM30, 000 manakala koleksi eksklusif pula boleh mencecah jutaan ringgit. Fuh, betullah macam kebanyakan orang cakap.. umpama menjinjit ‘banglo’ di tangan.

Terkenal dengan jolokan ikon fesyen, tidak hairanlah penampilan isteri Fattah Amin ini sering menjadi buruan lensa kamera dan pandangan peminat. Pakai T-Shirt dan seluar jeans saja pun mampu buat orang menoleh beberapa kali.. inikan pula kalau bergaya fesyen mewah. Semuanya nampak perfect di tubuh Fazura!

IKLAN
IKLAN

Apa yang pasti, Fazura tergolong dalam kelas tersendiri. Tanpa solekan tebal dan aksesori sarat, dia mampu menyerlahkan aura dan pesona diri. Minimalis tapi tetap memukau.

Paling menarik perhatian, koleksi beg tangan mewah Birkin milik Fazura ini. Macam-macam saiz dan warna dia ada.

Fazura juga dilihat menggunakan beg luggage Goyard. Satu lagi jenama mewah dan mahal harganya.

Selain Birkin, pemilik Fazbulous by Fazura ini memiliki beberapa lagi beg tangan mewah. Ketika berkunjung ke Los Angeles baru-baru ini, Fazura turut menjinjit tas tangan Fendi dan Louis Vuitton. Rambang mata tengok koleksi beg tangan bintang Gol & Gincu ini.

Kalau intai IG Fazura… jelas menunjukkan aktres jelita ini penggemar jenama Hermes. Bukan miliki Birkin saja, yang ni jenis Kelly pula. Nah, ini buktinya!

Tidak cukup dengan itu, Hermes Constance pun turut berada dalam simpanan jelitawan ini. Aduh, pitam tengok beg tangan Fazura. Kalau dihitung, boleh cecah jutaan ringgit juga tu.

Bagi Nona.. tiada salahnya pun kalau Fazura hendak bergaya mewah. Lagipun dia mampu dan berkerja keras untuk mendapatkan apa yang diinginkan. Mungkin ini salah satu cara Fazura reward diri sendiri setelah berhempas-pulas menaikkan kerjaya.

 

Foto: Instagram Fazura