Anda mungkin pernah dimomokkan dengan pelbagai jenis diet untuk mendapatkan tubuh badan yang ideal dari pempengaruh ataupun media sosial. Lebih-lebih lagi, ada kaedah diet yang kelihatan seakan-akan menghukum diri!

IKLAN

Diet ekstrem sebegini tentunya tidak langsung membantu anda ke arah tubuh badan yang sihat malah akan ‘memusnahkan’ semangat anda untuk memulakan amalan pemakanan secara sihat.

Tak Perlu Susah Nak Berdiet, DIETMONSTA Pilihan Wanita Untuk Makanan Sihat Lagi Memudahkan!

Selain aktiviti fizikal dan rutin senaman yang sesuai, langkah pertama adalah memastikan anda tahu kiraan kalori untuk setiap hidangan yang anda makan dan mengikuti jadual pemakanan sihat dengan berdisplin. Dietmonsta menyediakan pek sejuk beku makanan sihat yang bukan sahaja mudah untuk dipanaskan tetapi enak untuk dimakan!

Tak Perlu Susah Nak Berdiet, DIETMONSTA Pilihan Wanita Untuk Makanan Sihat Lagi Memudahkan!

Menu Yang Direka Khas Oleh Pakar Nutrisi

Setiap menu Dietmonsta dapat membantu anda dalam perjalanan kecergasan sama ada ingin menurunkan berat badan ataupun mengekalkan gaya hidup sihat. Pilihan menu Dietmonsta terdiri daripada protein ayam, daging dan ikan salmon ini direka khas oleh pakar nutrisi bagi memastikan kandungan khasiat yang seimbang.

Tak Perlu Susah Nak Berdiet, DIETMONSTA Pilihan Wanita Untuk Makanan Sihat Lagi Memudahkan!

Pek makanan yang ditempah akan lengkap bersama maklumat kiraan makronutrien seperti jumlah gram karbohidrat, protein dan lemak. Info ini amatlah membantu bagi para wanita untuk merekod jumlah kalori dari pengambilan makanan seharian mereka.

IKLAN

Makanan Penuh Khasiat Yang Mudah Dan Sedap

Siapa kata makanan sihat perlu jadi tak sedap? Menu Dietmonsta tidak berkompromi dengan rasa – kerana diet sesungguhnya boleh menjadi lebih menyelerakan di samping memenuhi kehendak nutrien tubuh badan anda.

Di samping dengan kaedah penyimpanan teknologi blast freeze yang dapat memanjangkan jangka hayat makanan Dietmonsta, pek makanan ini amatlah mudah untuk dipanaskan di rumah ataupun pejabat. Dengan dua jenis pembungkusan – pek vakum dan bekas gelombang mikro, kedua-duanya bebas BPA!

IKLAN

Tak Perlu Susah Nak Berdiet, DIETMONSTA Pilihan Wanita Untuk Makanan Sihat Lagi Memudahkan!

Kemudahan ini memberi alternatif hidangan makanan berkhasiat kepada golongan wanita professional yang sentiasa sibuk dengan tuntutan kerja mahupun suri rumah yang ingin menyediakan makanan sihat untuk seisi keluarga.

Tempahan hanya dihujung jari anda melalui laman sesawang www.dietmonsta.com dan penghantaran hari esok dibuat ke seluruh Semenanjung Malaysia.

Dapatkan diskaun RM15 untuk pembelian pertama anda hari ini – gunakan kod NONA15/WANITA15* segera. Amalan yang sihat bermula dari anda sendiri! *Dengan pembelian minimum RM60 atas talian.

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI