Walau pandemik Covid-19 amat membimbangkan di negara-negara Eropah namun ia tidak sedikit pun menjejaskan keterujaan bintang Liverpool ini untuk menyambut ketibaan bulan Ramadan. Menyedari ia merupakan bulan paling dinanti-nantikan seluruh umat Islam di serata dunia, Mohamed Salah mengambil peluang ‘lockdown’ untuk menghias kediaman sempena meraikan bulan penuh keberkatan ini.

IKLAN

Yang pastinya, kesempatan tersebut juga digunakan Salah untuk meluangkan lebih masa bersama keluarga dan isteri tercinta. Alahai, seronok tengok Salah hias rumah, dah macam hendak raya pula gamaknya!

Teruja Sambut Ramadan Walau Lockdown, Rajin Bintang LIVERPOOL Ini Hias Rumah! Teruja Sambut Ramadan Walau Lockdown, Rajin Bintang LIVERPOOL Ini Hias Rumah! Teruja Sambut Ramadan Walau Lockdown, Rajin Bintang LIVERPOOL Ini Hias Rumah!

Pemain bola sepak kelahiran Mesir ini memuatnaik gambarnya yang sedang sibuk mengemas dan menggantung hiasan di ruang rumah pada 1 Ramadan lalu. Mengintai Instagram Salah, dia turut melakukan rutin senaman seawal mungkin berbanding waktu kebiasaan ketika bulan Ramadan ini.

Memetik laporan Daily UK, Salah mula bersenam seawal jam 2.40 pagi demi mengekalkan kecergasan dan stamina sepanjang mengerjakan ibadah puasa. Biarpun menetap di negara yang majoritinya bukan terdiri daripada umat Islam, tetapi Salah tetap bersemangat meraikan Ramadan.

Teruja Sambut Ramadan Walau Lockdown, Rajin Bintang LIVERPOOL Ini Hias Rumah!

IKLAN

https://www.instagram.com/p/B-hmxQYh22i/

IKLAN
Teruja Sambut Ramadan Walau Lockdown, Rajin Bintang LIVERPOOL Ini Hias Rumah!
Di samping isteri tercinta, Magi Salah

Teruja Sambut Ramadan Walau Lockdown, Rajin Bintang LIVERPOOL Ini Hias Rumah!

Salah memulakan kerjaya profesional sebagai pemain bola sepak pada tahun 2010 dan memutuskan untuk berkahwin dengan wanita idaman juga kelahiran Mesir iaitu Maji Mohammed Sadiq atau lebih dikenali sebagai Magi Salah. Pasangan ini bergelar suami isteri pada tanggal 17 Disember 2013 di Ngrid, Mesir.

Setahun kemudian, Magi selamat melahirkan bayi perempuan di Westminster Hospital, London dan menamakan anak mereka Makka, simbolik kepada nama kota suci umat Islam iaitu Mekah.

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI