Sejak tersebarnya wabak Covid-19 Disember tahun lalu, banyak perkara telah mengubah kehidupan terutamanya dari segi ekonomi dan gaya hidup. 18 Mac 2020 bermulalah fasa pertama Perintah Kawalan Pergerakkan di mana kita semua tidak ke mana-mana. Dan ketika itu, topeng muka menjadi antara item penting sebelum keluar rumah.

Pemakaian topeng muka sangat digalakkan. Topeng biasa mungkin kelihatan terlalu ‘plain’ namun bertindak untuk melindungi kita daripada kuman. Tetapi kini terdapat lebih banyak pilihan topeng muka dengan pelbagai corak. Material fabrik yang digunakan pula selesa cuma perlu dicuci untuk penggunaan seterusnya.

IKLAN

Antara pilihan topeng muka yang ada di pasaran kini.

JOVIAN MASK dari JOVIAN MANDAGIE

https://www.instagram.com/p/CBW6gMngbZU/

 

TOPENG MUKA, Antara Fesyen Untuk STAIL & SECURE Tak Kurang Juga Untuk COLLECTOR’S SERIES! TOPENG MUKA, Antara Fesyen Untuk STAIL & SECURE Tak Kurang Juga Untuk COLLECTOR’S SERIES! TOPENG MUKA, Antara Fesyen Untuk STAIL & SECURE Tak Kurang Juga Untuk COLLECTOR’S SERIES!  TOPENG MUKA, Antara Fesyen Untuk STAIL & SECURE Tak Kurang Juga Untuk COLLECTOR’S SERIES!

RIZMAN RUZAINI

TOPENG MUKA, Antara Fesyen Untuk STAIL & SECURE Tak Kurang Juga Untuk COLLECTOR’S SERIES! TOPENG MUKA, Antara Fesyen Untuk STAIL & SECURE Tak Kurang Juga Untuk COLLECTOR’S SERIES!

RIMASK dari Rizalman Ibrahim

IKLAN

https://www.instagram.com/p/CBRvHMcpkds/

 

TOPENG MUKA, Antara Fesyen Untuk STAIL & SECURE Tak Kurang Juga Untuk COLLECTOR’S SERIES!

TOPENG MUKA, Antara Fesyen Untuk STAIL & SECURE Tak Kurang Juga Untuk COLLECTOR’S SERIES!

IKLAN

DUCK FACE MASK DARI THE DUCK GROUP

TOPENG MUKA, Antara Fesyen Untuk STAIL & SECURE Tak Kurang Juga Untuk COLLECTOR’S SERIES!TOPENG MUKA, Antara Fesyen Untuk STAIL & SECURE Tak Kurang Juga Untuk COLLECTOR’S SERIES!TOPENG MUKA, Antara Fesyen Untuk STAIL & SECURE Tak Kurang Juga Untuk COLLECTOR’S SERIES!

Dan tak ketinggalan juga topeng muka untuk ‘collector’s series‘ yang memang unik dan cantik dari Bremen Wong.

TOPENG MUKA, Antara Fesyen Untuk STAIL & SECURE Tak Kurang Juga Untuk COLLECTOR’S SERIES! TOPENG MUKA, Antara Fesyen Untuk STAIL & SECURE Tak Kurang Juga Untuk COLLECTOR’S SERIES! TOPENG MUKA, Antara Fesyen Untuk STAIL & SECURE Tak Kurang Juga Untuk COLLECTOR’S SERIES! TOPENG MUKA, Antara Fesyen Untuk STAIL & SECURE Tak Kurang Juga Untuk COLLECTOR’S SERIES!

Kredit foto dan video: Instagram JMandagie, Rizalman Ibrahim, Rizman Ruzaini, The Duck Group dan Bremen Wong.

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI