• 2.1K
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    2.1K
    Shares

Sempena ketibaan lebaran ini, pemilihan busana tradisional pastinya menyempurnakan lagi sambutan Aidilfitri yang dinanti. Meneruskan tradisi, TOP sekali lagi berkolaborasi dengan majalah Nona bagi meraikan Syawal anda dengan koleksi eksklusif rekaan pereka terkenal, Hatta Dolmat.

Demi mengabadikan kenangan raya yang penuh glamor dan bermakna, hadiah busana yang ditawarkan ini pasti mengujakan.

Apakah Hadiah Lumayan yang Menanti Pemenang?

Tempat Utama
1 x Hatta Dolmat Couture (2 dewasa 2 kanak-kanak) + Tajaan Produk TOP selama 6 bulan
Hadiah Saguhati
4 x Hatta Dolmat Ready To Wear (Pasangan Lelaki / Perempuan untuk setiap pemenang) + Tajaan Produk TOP selama 3 bulan
Hadiah Sampingan
10 x pemenang Tajaan Produk TOP selama 3 bulan

3 Langkah Penyertaan Mudah 

Langkah 1: Beli mana-mana produk TOP bernilai minimum RM20
Langkah 2: Ambil gambar selfie / Wefie terbaik anda
Langkah 3: Hantar penyertaan anda menerusi borang yang boleh didapati di majalah Nona / Majalah Mingguan Wanita / Akhbar Sinar Harian melalui pos ke alamat:

PERADUAN GAYA RAYA BERSAMA TOP
NO 1, JALAN RENGGAM 15/5 OFF PERSIARAN SELANGOR SEKSYEN 15, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR
atau secara online dengan menghantar gambar beserta resit asli, nama penuh (space) alamat (space) emel (space) melalui Whatsapp ke http://topgayaraya2018.wasap.my untuk penyertaan melalui telefon pintar.

SYARAT PENYERTAAN
Pembaca hendaklah membaca syarat penyertaan dengan berhati-hati sebelum menyertai peraduan ini. Dengan menyertainya, anda telah pun menerima semua syarat penyertaan dan bersetuju mematuhinya. Penganjur berhak meminda Syarat Penyertaan pada bila-bila masa tanpa sebarang notis.

MAKLUMAT PERADUAN
Peraduan TOP GAYA RAYA 2018 dianjurkan oleh Southern Lion Sdn Bhd . Peraduan ini bermula pada 16 April 2018 dan berakhir pada 31 May 2018.
Pihak pengajur berhak mengubah, melanjutkan atau menamatkan masa peraduan mengikut budi bicara sendiri.

KELAYAKAN
Peraduan ini terbuka kepada semua warganegara Malaysia yang bergelar ibu dan berusia 18 tahun ke atas.
Penyertaan terbuka kepada semua warganegara Malaysia kecuali kakitangan Kumpulan Media Karangkraf, Sinar Harian, Southern Lion, Lam Soon Edible Oil Sdn Bhd dan anak syarikat yang berkenaan.
Pihak penganjur berhak untuk mengedit, membuang atau menolak sebarang peserta yang tidak mengikut syarat dan penyertaan yang disebutkan.

MEKANISME PERADUAN
1.Peserta boleh menghantar penyertaan bersama gambar melalui aplikasi whatsapp
2.Setiap penyertaan haruslah dikepilkan gambar berserta resit minima RM20 barangan TOP.
3.Peserta boleh menghantar lebih daripada satu penyertaan dalam peraduan ini mengikut syarat yang di tetapkan.

PEMILIHAN PEMENANG & HADIAH
1.Semua pemenang akan dihubungi melalui telefon atau e-mel. Sekiranya tidak dapat dihubungi selepas tiga kali percubaan dan selepas dua hari bekerja selepas pemberitahuan melalui e-mel, pihak pengajur berhak memilih pemenang lain yang berkelayakan. Selain daripada pemberitahuan melalui telefon dan/atau e-mel, nama pemenang akan disiarkan dalam laman web.
2.Pemenang utama perlu hadir untuk sesi fotografi dan temubual di Studio Karangkraf pada tarikh dan waktu yang akan di tetapkan. Kegagalan untuk hadir membolehkan pihak penganjur memilih pemenang lain yang berkelayakan.
3.Semua kos pengangkutan, caj-caj internet, kos-kos peribadi dan / atau mana-mana kos-kos lain, yuran dan / atau apa-apa jenis perbelanjaan ditanggung oleh peserta berkaitan dengan peraduan ini (sama ada untuk tujuan menyertai, menyertai atau menerima apa-apa faedah atau hadiah dari peraduan) atau untuk tujuan penebusan hadiah atau berkaitan perjalanan ialah di bawah tanggungjawab pemenang, dan pihak penganjur tidak akan bertanggungjawab ke atas kos-kos tersebut. Sebarang perubahan hadiah tertakluk kepada pihak penaja.

4.Semua pemenang perlu mengambil Hadiah di tempat yang akan di beritahu oleh pihak Karangkraf. Hadiah yang di tawarkan.
Hadiah Utama – 1x Hatta Dolmat Couture ( 2 dewasa 2 kanak- kanak + tajaan produk TOP selama 6 bulan
Hadiah Saguhati – 4x Hatta Dolmat Ready To Wear ( Pasangan Lelaki / Perempuan untuk setiap pemenang + tajaan produk TOP selama 3 bulan
Hadiah Sampingan– 10x pemenang tajaan produk TOP selama 3bulan

HAK PIHAK PENGAJUR
1.Pihak editorial web berhak menggunakan gambar-gambar yang dihantar untuk tujuan promosi dan aktiviti berkaitan laman web dan majalah Nona dan Sinar Harian.
2.Semua pemenang akan disiarkan gambarnya di majalah Nona dan Sinar Harian.
3.Semua disiarkan secara online dan juga media cetak.

LIABILITI & TANGGUNGJAWAB
1.Bukti e-mel tidak boleh menjadi bukti penghantaran.
2.Pihak kami tidak bertanggungjawab terhadap gambar yang tidak sampai atau dengan borang penyertaan yang tidak lengkap.
3.Sebarang pengesahan mengenai penerimaan gambar tidak dilakukan oleh pihak kami sepanjang peraduan ini berjalan.
4.Semua keputusan adaah muktamad dan sebarang surat menyurat tidak akan di layan

Mudah kan? Jom ramai-ramai participate dalam contest ni. Hehe kalau bertuah anda bakal bergaya sakan dengan persalinan eksklusif busana raya sedondon seisi keluarga rekaan Hatta Dolmat.

Fuyoo!! Siapa tak nak baju raya free kan dengan hanya selfie / wefie je. Goodluck uols!

Jangan Lupa Komen

KORPORAT     POLISI DATA PERIBADI    PENAFIAN   •   LANGGANAN      PENGIKLANAN      KERJAYA       HUBUNGI KAMI

© Hakcipta Terpelihara • Dikendali Oleh Astro Group

error: