Diam tak diam dah masuk tiga tahun rupa-rupanya usia perkahwinan Sheera Iskandar dan suami tercinta. Masih ingat lagi kali pertama Nona menemu bual pasangan ini pada tahun 2021, waktu itu mereka baru saja mendirikan rumah tangga. Lebih istimewa, Sheera Iskandar terima cincin emas sempena wedding anniversary!

Alhamdulillah, moga ikatan perkahwinan yang dibina berkekalan hingga ke syurga!

IKLAN

Berkongsi kenangan majlis perkahwinan di media sosial, menerusi gambar tersebut kelihatan Sheera atau nama sebenarnya Tengku Shaheera Ilani Tengku Iskandar anggun persis bidadari dalam persalinan indah rona putih.

Seri wajah pelakon Gerak Khas ini juga begitu terserlah apabila berada di samping suami yang merupakan anggota polis, Mohd Halim Abdul Gani.

3 Tahun Bahagia Jadi Isteri, Suami Hadiahkan Sheera Iskandar Cincin Emas Sempena Anniversary! 3 Tahun Bahagia Jadi Isteri, Suami Hadiahkan Sheera Iskandar Cincin Emas Sempena Anniversary! 3 Tahun Bahagia Jadi Isteri, Suami Hadiahkan Sheera Iskandar Cincin Emas Sempena Anniversary!

Bersempena ulang tahun perkahwinan ketiga pada 3 Mei, Sheera menitipkan ucapan bermakna buat suami tercinta.

“Happy 3rd anniversary my love! I just wanna wish us many more years of togetherness and happiness! Thank you for holding me through everything and anything. I LOVE YOU!”

Sementara itu, Mohd Halim atau lebih dikenali sebagai Halim turut tidak ketinggalan melahirkan rasa syukur dengan perkahwinan bahagia di samping selebriti cantik tersebut.

“Wahai isteriku, apabila aku dalam kemarahan, kau bantu untuk menyejukkan. Apabila aku dalam kebuntuan, kau bantu untuk tunjuk jalan. Apabila aku lupa dan lalai, kau tegur dengan penuh berhemah.

Apabila aku dalam kesakitan, kau hadir mengubat duka laraku. Aku bersyukur pada Tuhan kerana menganugerahkan padaku isteri yang solehah, penyejuk mata dan ibu mithali buat anakku. Terima kasih isteriku.”

3 Tahun Bahagia Jadi Isteri, Suami Hadiahkan Sheera Iskandar Cincin Emas Sempena Anniversary! 3 Tahun Bahagia Jadi Isteri, Suami Hadiahkan Sheera Iskandar Cincin Emas Sempena Anniversary!

IKLAN

Bersempena ulang tahun perkahwinan itu, Sheera Iskandar terima cincin emas daripada suami. Romantik!

Mengimbas kembali detik perkenalan mereka, anak kepada pelakon Aznah Hamid ini pernah mendedahkan kepada Nona yang dia mula rasa keserasian dengan suami saat pertama kali berkenalan.

“Kami kenal masa 2019, masa itu saya shooting Gerak Khas di Labuan. Masa sampai di sana, jumpa dengan suami dan dia tegur kata ada DM saya di IG. Saya ingatkan dia memang peminat Gerak Khas atau nak berlakon dalam Gerak Khas.

Artikel https://www.nona.my/cincang-air-tak-akan-putus-datuk-chef-wan-puji-hubungan-baik-chef-riz-bekas-isteri-demi-anak/

IKLAN

Jadi, saya beritahu dia kalau nak berlakon jangan buat baik dengan saya. Buat baik dengan Datuk Yusof Haslam. Rupa-rupanya dia serius hendak kenal dengan saya dan bukan sebab hendak berlakon.

Istimewanya suami, dia ibarat best friend dan saya rasa senang berbual dengan dia. Suami pula waktu itu start jadi agen Tomasoap.”

3 Tahun Bahagia Jadi Isteri, Suami Hadiahkan Sheera Iskandar Cincin Emas Sempena Anniversary! 3 Tahun Bahagia Jadi Isteri, Suami Hadiahkan Sheera Iskandar Cincin Emas Sempena Anniversary!

Dedah Sheera lagi, “Selain tertarik dengan peribadi dia, saya juga selesa dengan cara keluarga suami menghargai saya. Walau mereka tahu status saya sebagai janda waktu itu, tapi mereka tak kisah dan mahu kami cepat-cepat berkahwin.

Malah, layanan ayah mertua terhadap isterinya yang berkerusi roda juga buat saya percaya mereka adalah dari keluarga yang baik-baik.”

Mengamati perkongsian Sheera di media sosial, jelas membuktikan betapa suaminya menghargai dan menggalas tanggungjawab terhadap keluarga dengan sebaiknya.

Lebih bermakna apabila mereka dikurniakan anak perempuan comel diberi nama Puteri Long Harissa pada 22 Mei 2022.

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI