Drama Melur Untuk Firdaus merupakan antara drama yang melonjakkan nama pelakon Anna Jobling dalam dunia seni tanahair. Tidak hairanlah mengapa nama Anna Jobling kini meniti di bibir para peminat dan mula mendapat tempat di hati para peminat di negara jiran, Indonesia.

IKLAN

Baru Berusia 23 Tahun, ANNA JOBLING Bijak Urus Kewangan. Upah Akauntan  Tadbir Pendapatan!Dalam usia 23 tahun, pelbagai kejayaan mula dikecapi oleh Anna Jobling sekaligus melonjakkan namanya dalam industri hiburan tanahair. Enggan terbuai dalam dunia glamor dan lebih memikirkan masa hadapan, Anna Jobling berkongsi bahawa dirinya ada melantik Akauntan peribadi untuk menguruskan kewangannya sebagai persediaan di masa akan datang.

Baru Berusia 23 Tahun, ANNA JOBLING Bijak Urus Kewangan. Upah Akauntan  Tadbir Pendapatan!

Anna Jobling mengakui dirinya tidak suka bersikap boros dan sedang menabung untuk menunaikan impian untuk memiliki kediaman sendiri tidak lama lagi.

“Saya seorang yang mementingkan tentang masa hadapan dan simpanan. Saya tidak suka boros membeli barang. Cukuplah memiliki beberapa barangan berjenama. Tetapi selebihnya saya lebih suka menyimpan.

Baru Berusia 23 Tahun, ANNA JOBLING Bijak Urus Kewangan. Upah Akauntan  Tadbir Pendapatan!

Saya rasa satu kemestian untuk memiliki seorang penasihat kewangan yang dapat membantu menguruskan pendapatan dengan lebih baik,” ujar Anna ketika ditemui di majlis sambutan hari jadinya yang diadakan di Hotel Royale Chulan Kuala Lumpur.

IKLAN

Pada majlis sambutan hari jadi yang turut dihadiri rakan strategik perniagaan, rakan media dan peminat setianya itu, Anna sekarang ini memberi tumpuan penuh terhadap penggambaran drama yang dilakukan di Bali, Indonesia dalam masa terdekat.

Baru Berusia 23 Tahun, ANNA JOBLING Bijak Urus Kewangan. Upah Akauntan  Tadbir Pendapatan!

IKLAN

 

“Jadual saya sememangnya amat padat sejak akhir-akhir ini namun pihak pengurusan tetap cuba untuk menganjurkan majlis istimewa ini untuk meraikan insan-insan istimewa dalam hidup Anna. Jika tahun lalu, saya diraikan di Jakarta, kali ini saya dapat meraikannya di sini,” ujar Anna yang memilih tema The Go Gatsby sebagai tema majlis hari jadinya kali ini.

Sebelum itu, peminat pelakon kacukan ini telah mengambil inisiatif menjalankan kerja-kerja amal dikenali sebagai Anna Jobling Give Back Birthday Charity di pusat perlindungan kucing terbiar selain menganjurkan majlis kesyukuran.

 

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI