BeauSiti diaspirasikan oleh Dato’ Sri Siti Nurhaliza yang ingin berkongsi ilmu dan rahsia kecantikan luaran dan dalamannya dengan seluruh wanita. Bergelar wanita yang menjalani gaya hidup yang sibuk, BeauSiti adalah pemakanan yang ideal dan berkhasiat untuk pengurusan kesihatan dan kecantikan, luar dan dalam.

IKLAN

BeauSiti Rai Ulangtahun Ke-2 Secara Virtual, Bakal Ke Pasaran Antarabangsa Menjelang Tahun 2026BeauSiti dilancarkan pada September 2019 dengan hanya satu produk minuman kesihatan botani untuk wanita iaitu Beautéssence.

BeauSiti Rai Ulangtahun Ke-2 Secara Virtual, Bakal Ke Pasaran Antarabangsa Menjelang Tahun 2026Menurut perkongsian Dato’ Sri Siti Nurhaliza, sokongan padu daripada para pelanggan serta SitiZen (ejen BeauSiti) yang sah selama 2 tahun amat dihargai. Baginya, kepuasan pelanggan amat penting bagi memastikan produk mampu bersaing di pasaran seterusnya mencipta lebih banyak kejayaan pada masa akan datang.

BeauSiti Rai Ulangtahun Ke-2 Secara Virtual, Bakal Ke Pasaran Antarabangsa Menjelang Tahun 2026Sempena ulang tahun ke-2, BeauSiti tampil dengan pelbagai tawaran dan diskaun menarik bermula pada 1-30 September 2021. Menerusi kempen “Stronger2gether” sambutan ulang tahun disiarkan secara virtual di Facebook Live. Ganjaran berganda bakal diberikan sebagai penghargaan kepada pelanggan atas sokongan padu mereka.

IKLAN

BeauSiti Rai Ulangtahun Ke-2 Secara Virtual, Bakal Ke Pasaran Antarabangsa Menjelang Tahun 2026Dato’ Sri Siti Nurhaliza juga menyatakan, salah satu cara untuk menyokong inisiatif kerajaan dalam Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan (PICK) dengan menawarkan promosi untuk mereka yang telah menerima vaksin dos pertama dan kedua. Promosi ini berlangsung pada 16-30 September 2021 hanya di laman web BeauSiti tertakluk kepada terma dan syarat.

IKLAN

BeauSiti Rai Ulangtahun Ke-2 Secara Virtual, Bakal Ke Pasaran Antarabangsa Menjelang Tahun 2026Harapan Dato’ Sri Siti Nurhaliza agar dapat menghasilkan produk BeauSiti bukan sahaja buat wanita dan kanak-kanak bahkan golongan lelaki serta kategori barang keperluan rumah. Beliau juga berhasrat untuk mengembangkan pasaran produk BeauSiti di luar negara serta negara Islam menjelang tahun 2026.

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI