Bertuah badan figura cantik yang berdarah kacukan Melayu-Pakistan ini apabila dilimpahi kasih sayang daripada tiga orang emak. Saat menanti kelahiran bayi sulungnya pada bulan April nanti Izara telah dikejutkan dengan parti Baby Shower yang berlangsung semalam di The Majapahit Residence Kuala Lumpur City Centre (KLCC).

IKLAN

Izara Aishah atau nama sebenarnya Nik Izara Aishah Nik Izazurin begitu gembira dan teruja melihat kesungguhan ibu mentuanya, YM Tengku Datin Seri Zawyah Tengku Izham mengatur majlis kejutan buatnya. Lebih istimewa apabila ibunya sendiri Puan Safina dan Dato’ Sri Siti Nurhaliza Taruddin turut berkomplot menjayakan majlis ini.

Izara Aishah hadir bersama suaminya, Adib Khalid kelihatan benar-benar terkejut dengan parti yang telah dianjurkan untuknya itu. “Saya ingatkan majlis secara kecil-kecilan sahaja bersama keluarga, tak sangka sebesar ini,” ucap Izara Aishah kepada pengacara majlis pada petang itu, Editor Pengurusan Majalah Nona, Kiffy Razak.

Semua tetamu begitu gembira meraikan pasangan bakal ibu dan bapa muda ini dan begitu sporting berpakaian warna mint green mengikut tema yang ditetapkan.

IKLAN

Izara Aishah yang kini berusia 27 tahun bersama suaminya turut mendedahkan jantina bayi yang berada dalam rahimnya. ‘It’s a GIRL‘. Tahniah Izara dan suami yang bakal memperoleh cahaya mata perempuan. Tak sabar nak tengok bayi itu nanti, pasti comel mewarisi kejelitaan ibunya dan kekacakan ayahnya.

IKLAN

Majlis perkahwinan pasangan bahagia ini telah digelar sebagai Wedding of The Year apabila sepakat mengikat ikatan perkahwinan pada 17 November 2017. Majlis resepsi pasangan ini cukup eksklusif apabila memilih tema klasik dan telah direalisasikan oleh perancang perkahwinan terkenal tanah air, Dato’ Rizalman Ibrahim.

Izara Aishah juga telah dinobatkan sebagai pemenang tempat kedua dalam Pencarian Dewi Remaja 2009/2010 dan menjadi pilihan pengarah drama dan filem tempatan.

Official Photographer: @712studios