Tersohor dengan lagu ‘Tiada Lagi’ era 90-an, penyanyi cantik dari seberang Mayangsari atau nama sebenarnya Agustina Mayangsari kini genap usianya 50 tahun pada Ogos lalu.

Mayangsari yang masih jelita di usia 50 tahun.

IKLAN

Masih anggun dan paling menarik perhatian ramai ialah gaya hidup mewahnya yang pasti mengundang ‘cemburu’ di kalangan wanita. Namun tak hairanlah kerana Mayangsari antara artis wanita yang bekerja keras sehingga berjaya meletakkan dirinya ke tahap seperti sekarang. Bahkan, Mayangsari dilihat masih aktif dalam karier seninya.

Mayangsari merupakan isteri kepada usahawan terkenal iaitu Bambang Trihatmodjo yang pernah dinobatkan sebagai orang terkaya di Indonesia. Ini juga salah satu faktor kepada gaya hidupnya yang mewah dan glamor!

Jelas terlihat kehidupannya cukup ‘sempurna’ dari hujung rambut sampailah ke hujung kaki. Dan pastinya, barangan berjenama sering menjadi pilihan Mayangsari sebagai pelengkap gaya. Biarpun umur sudah mencecah 50 tahun, masih terserlah auranya sebagai selebriti ternama.

IKLAN

Bukan sekadar memiliki kemewahan, Mayangsari turut menginap di kediaman mewah bersama suami tercinta serta anak perempuan, Khirani Trihatmodjo.

IKLAN

Kediaman mewahnya turut menampilkan gaya elegan serta klasik.

Selain itu, Mayangsari turut mempunyai circle tersendiri iaitu ‘geng socialite’ yang tak kurang hebatnya dari segi kekayaan dan kemewahan masing-masing.

Antara ‘geng socialite’ yang sering bersama Mayangsari.

Kredit Foto: Instagram @mayangsari_official