Orang perempuan terutama wanita yang sudah bergelar isteri dan ibu memang kena pandai jaga badan. Pendek kata, dari hujung rambut ke hujung kaki harus sentiasa nampak perfect. Suami makin sayang dan diri pun bertambah-tambah yakin.

IKLAN

Kalau hendak bandingkan Nana Mahazan masa pertama kali sertai Akademi Fantasia dengan sekarang, memang banyak bezanya. Boleh dikatakan sejak dia berkahwin dengan Raqeem Brian makin kelihatan berseri-seri.

Paling membuatkan Nona cemburu apabila melihat kehalusan kulit Nana. Sehalus kulit sihat dua orang anaknya, Aaqib dan Althea.

Nana yang juga hos TV mengakui dia cukup menitikberatkan penjagaan kesihatan kulit diri dan keluarganya dengan menggunakan produk mandian terbaik.

Malah setelah seharian bekerja, Nana tak sabar untuk bereksfoliasi dengan formulasi Dettol Deep Cleanse yang kaya dengan 100% aprikot semula jadi skrub manik mikro untuk pengelupasan sel kulit mati dan memiliki bauan manis.

Cemburu Tengok Kulit Licin Sekata Nana Mahazan. Patutlah Dia Makin Hari Makin Cantik! INI RAHSIANYA

Katanya, kulit badan terasa bersih serta-merta dan mindanya segar. “Saya bekerja di lokasi yang berbeza-beza dan ini meningkatkan lagi pendedahan kulit saya kepada kuman.

Saya sentiasa suka akan eksfoliasi untuk menghapuskan kotoran dan daki namun saya risau tentang skrub yang terlalu kasar untuk kegunaan setiap hari.

IKLAN

Bayangkan kegembiraan saya apabila mengetahui Dettol Deep Cleanse mampu melakukannya tanpa mengeringkan kulit saya! Kini saya dapat melakukan skrub badan tanpa sebarang kerisauan.”

Cemburu Tengok Kulit Licin Sekata Nana Mahazan. Patutlah Dia Makin Hari Makin Cantik! INI RAHSIANYA

IKLAN

Pakar Dermatologi dan Pakar Estetik, Dr. Abrizah Ousman pula menjelaskan para ibu perlu menggalakkan keluarga membersihkan diri secara mendalam agar dapat mengurangkan risiko masalah kulit memandangkan pencemaran dan kehadiran bakteria di sekeliling.

Penanggalan sel kulit mati menerusi eksfoliasi turut meningkatkan keserian dan kesihatan kulit.

“Kita hidup dalam persekitaran yang terdedah kepada kotoran, debu, daki, peluh, pencemaran serta kuman yang boleh menyebabkan masalah kulit.

Oleh itu, inovasi terkini Dettol yang mengandungi eksfoliasi dapat membantu menanggalkan sel-sel kulit mati untuk pembersihan mendalam y ang mampu meningkatkan kesihatan kulit,” kata Kim Minyoung, Pengurus Kategori Pemasaran RB Malaysia dan Singapura. Suziana Abu Daud

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI