MUABELLAZ

MashaAllah, comelnya cahaya mata terbaharu Mua Bellaz! Selamat bersalin anak keempat pada 29 Julai lepas, berita kelahiran bayi jurusolek popular ini menjadi bualan ramai kerana nama yang diberikan Bella kepada si kecil ini.

IKLAN

Tanpa berselindung, Bella atau nama penuhnya Nabilah Zulyadaini menerusi Instagram mendedahkan nama cahaya mata keempat yang juga puteri keduanya iaitu Nur Aisywara Naelofa.

Rata-rata peminat Bellaz menganggap nama tersebut seakan-akan gabungan nama jelitawan Bollywood, Aisywarya Rai dan selebriti terkenal tanah air, Neelofa. Apa-apa pun, ramai yang memuji wajah comel Aisywara Naelofa.

Credit Instagram @muabellaz
Credit Instagram @muabellaz
Credit Instagram @muabellaz

Apatah lagi sebaik dia dilahirkan, bibir merahnya menjadi tumpuan lebih 2 juta followers Bellaz!

Terbaharu, Bellaz turut berkongsi gambar Nur Aisywara Naelofa. Memang comel sangat!

Kongsi Bellaz,“MasyaAllah Allahuakbar syukur alhamdulillah. Segala puji bagi Allah. Nah ramai yang nak tengok kan.

IKLAN

Memperkenalkan anak dara saya Nur Aisywara Nealofa. Doa baik-baik ya sahabat semua. Syukur segalanya.

Yang ni lah duk teman mama dalam live setiap hari.

IKLAN
Credit Instagram @muabellaz
Credit Instagram @muabellaz
Credit Instagram @muabellaz

Besar nanti boleh teman kakak OOTD dengan mama ya. Yey geng Muabellaz kali ni. Adik kepada Ean Yusuf. Bersalin date yang sama 29 Julai.”

Hasil perkongsian hidup bersama suami tercinta, Anuar Ahmad, Bellaz sebelum ini sudah pun mempunyai tiga orang anak iaitu Iris Arisya, Mohd Aidil Mikhail, dan Ean Yusuf.

Credit Instagram @muabellaz
Credit Instagram @muabellaz
Credit Instagram @muabellaz

Meniti usia 30 tahun, usahawan berasal dari Kedah ini merupakan pengasas Bellaz Beauty yang mempunyai rangkaian produk kosmetik termasuk lip matte, berus mekap dan sebagainya.