Sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan, sudah tentu tugas membasuh pakaian serta kelengkapan rumah yang lain seperti cadar, langsir dan sebagainya menjadi sebahagian rutin wanita di rumah.

IKLAN

Memasuki bulan penuh keberkatan iaitu Ramadan, suasana di dalam kediaman termasuklah pakaian untuk beribadat seperti telekung perlu berada pada tahap terbaik dan bersih untuk keselesaan semasa menunaikan solat terawih bersama keluarga. Di tambah pula Aidilfitri yang bakal menjelma, sudah tentu segala persiapan Raya perlu diberi keutamaan walaupun suasana musim perayaan agak berbeza dari norma kebiasaan Aidilfitri di sambut setiap tahun.

Cuma Perlu ‘Selfie & Menang’, Mudahnya Rebut Peluang Menang Wang Tunai “Say I Do To Plush”

Meraikan kedatangan Ramadan dan Syawal, Majalah NONA  dan Top Plush menganjurkan peraduan Say I Do To Plush khusus untuk pembaca NONA. Jom lihat langkah-langkah mudah untuk menyertai peraduan ini.

Cuma Perlu ‘Selfie & Menang’, Mudahnya Rebut Peluang Menang Wang Tunai “Say I Do To Plush”

 

Cuma Perlu ‘Selfie & Menang’, Mudahnya Rebut Peluang Menang Wang Tunai “Say I Do To Plush”

Sebelum itu, jom lihat terma dan syarat peraduan:

Peraduan SELFIE & MENANG “SAY I DO TO PLUSH”

IKLAN

TERMA DAN SYARAT

Dengan menyertai Peraduan Selfie & Menang “SAY I DO TO PLUSH”, anda mengakui dan bersetuju untuk menerima terma-terma dan syarat-syarat  seperti berikut:

 1. Peraduan ini dianjurkan oleh Nu Ideaktiv Sdn Bhd dan Southern Lion Sdn Bhd (“Penganjur”).
 2. Penyertaan ini terbuka kepada semua warganegara Malaysia kecuali kakitangan danahli keluarga terdekat serta agensi promosi Nu Ideaktiv Sdn Bhd, Southern Lion Sdn Bhd dan anak syarikat yang berkenaan.
 3. Peraduan ini berlangsung dari 1 Mei 2020 sehingga 15 Jun 2020 (“Tempoh Peraduan”).
 4. Pihak penganjur berhak untuk melanjutkan, menamatkan atau menukarkan Tempoh Peraduan dan meminda mekanik peraduan pada bila-bila masa tanpa memberikan notis terlebih dahulu. Hanya penyertaan yang dihantar melalui penyertaan di laman Instagram dengan menyertakan tanda pagar #majalahnona dan #sayidotoPLUSH akan diterima sebagai penyertaan peraduan yang sah.
 5. Anda bebas memilih mana-mana varian produk TOP Plush tetapi setiap penyertaan perlu disertakan dengan gambar swafoto kreatif dan mengunakan kapsyen kreatif ‘Say I Do To PLUSH. Simpan resit pembelian produk Top Plush sebagai bukti pembelian.
 6. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 Jun 2020 (Isnin) atau mana-mana Tarikh lain yang ditetapkan oleh Penganjur.
 7. Semua keputusan adalah muktamad dan sebarang surat-menyurat tidak akan dilayan.
 8. Pemenang peraduan akan dihubungi oleh wakil majalah NONA.
 9. Semua hadiah berupa wang tunai RM200 akan diproses dalam tempoh tiga bulan selepas tempoh peraduan tamat. Penganjur berhak untuk mengantikan hadiah wang tunai kepada voucher atau produk yang bernilai RM200.
 10. Dengan menyertai peraduan ini, peserta bersetuju memberi kebenaran kepada pihak penganjur untuk menerbit dan/atau memapar butiran dan/atau gambar pemenang untuk tujuan pengumuman pemenang, pengiklanan atau publisiti/permasaran di media cetak dan elektronik tanpa sebarang bayaran royalti dan/atau pampasan kepada pemenang.
 11. Segala perbelanjaan untuk menyertai peraduan ini, tuntutan hadiah dan/atau sebagainya adalah tanggungan peserta. Peserta bersetuju tanpa syarat untuk menanggung liabiliti mutlak dan bertanggungjawab sepenuhnya jikalau terdapat sebarang kerugian, kecederaan, kerosakan, tuntutan atau kemalangan yang dialami atau timbul disebabkan penyertaan peserta dalam peraduan ini dan tidak akan menuntut apa-apa jua bayaran dan ganti rugi dari Penganjur.
 12. Maklumat lanjut boleh didapati di nona.my/peraduanCuma Perlu ‘Selfie & Menang’, Mudahnya Rebut Peluang Menang Wang Tunai “Say I Do To Plush”

Jom sertai Peraduan ‘Selfie & Menang’ Say I Do Top Plush dan anda berpeluang memenangi RM200 untuk 10 pemenang bertuah. Mana tahu ini rezeki sempena Syawal yang bakal menjelma. Selamat mencuba!

IKLAN

 

 

 

 

 

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI