Sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan, sudah tentu tugas membasuh pakaian serta kelengkapan rumah yang lain seperti cadar, langsir dan sebagainya menjadi sebahagian rutin wanita di rumah.

Ditambah pula musim Aidilfitri yang bakal menjelma, sudah tentu segala persiapan Raya perlu diberi keutamaan walaupun suasana musim perayaan agak berbeza dari norma kebiasaan Syawal disambut setiap tahun.

IKLAN

Mulakan berjimat dari sekarang dengan mengguna pakai semula himpunan lama, tapi dengan haruman lebih menawan dan kelembutan fabrik yang kekal sehingga 100 hari. TOP Plush-kan saja baju-baju raya anda supaya kelihatan seperti baru!

Selebriti pilihan iaitu Nabila Razali, Emma Maembong, Zara Zya, Janna Nick, Tya Arifin dan Anzalna Nasir juga mempunyai varian TOP Plush kesukaan masing-masing. Sudah tentulah TOP Plush menjadi pilihan wanita bijak, glamor dan sukses seperti mereka untuk keharuman serta kelembutan pakaian kegemaran.

“Dah Plush-kan Baju Raya Nanti? Kalau Sudah, Sertai Peraduan Ini Selfie & Menang Duit Raya!”
Nabila Razali

Penyanyi dan pelakon Nabila Razali memilih TOP Plush Spring Blush kerana tertarik dengan aroma kelembutannya. Ia menebarkan rasa segar, feminin, lebih muda dan bertenaga, seperti dirinya! Bila tudung yang di-Plush ‘terletak cantik’, keyakinan diri Nabila terasa makin membara sehebat lagu terbaharunya, Peluang Kedua.

“Dah Plush-kan Baju Raya Nanti? Kalau Sudah, Sertai Peraduan Ini Selfie & Menang Duit Raya!”
Emma Maembong

Bagi Emma Maembong yang baharu dua bulan bergelar isteri pula, dia memilih TOP Plush Morning Breeze untuk memulakan harinya. Kata Emma, apabila pakaian yang disarung berbau segar dan bersih, ia sekaligus menambah keyakinan dirinya agar berhias cantik untuk suami tersayang.

“Dah Plush-kan Baju Raya Nanti? Kalau Sudah, Sertai Peraduan Ini Selfie & Menang Duit Raya!”
Zara Zya

Sepanjang tempoh PKP ini, Zara Zya kembali aktif dengan aktiviti memasaknya di #ZaraZyaCooks. Hasil jualan akan disalurkan ke tabung @zarazyaprihatin untuk membantu golongan yang memerlukan di bawah program @prihatin4U. Disebabkan Zara sering menghabiskan masa di dapur, TOP Plush Glamorous Magnolia memenuhi keperluannya. Apatah lagi dengan haruman mewah Glamorous Magnolia bagaikan memakai wangian eksklusif sepanjang hari.

“Dah Plush-kan Baju Raya Nanti? Kalau Sudah, Sertai Peraduan Ini Selfie & Menang Duit Raya!”
Janna Nick

Gadis kacukan Cina, Pakistan dan Siam, Janna Nick berhasrat untuk bergelar pelakon berbakat, penyanyi dan pengacara sekaligus menempatkan dirinya sebagai seorang selebriti versatil. Janna memilih TOP Plush Scarlet Passion kerana wangian ros yang romantik amat tepat untuk memanjakan serta menenangkan fikiran apabila memakai baju kesukaan.

“Dah Plush-kan Baju Raya Nanti? Kalau Sudah, Sertai Peraduan Ini Selfie & Menang Duit Raya!”
Tya Arifin

Bagi Tya Arifin yang sememangnya dikenali sebagai ‘Wanita Jamu’, urusan perniagaan dan tanggungjawab sebagai isteri dan ibu menjadi keutamaan Tya. Mengakui agak cerewet soal penjagaan fabrik untuk putera dan puterinya, TOP Plush Soothing Care menjadi penyelamat untuk ibu muda ini. TOP Plush Soothing Care telah diuji secara dermatologi dan sesuai untuk pakaian si kecil agar bebas bakteria.

“Dah Plush-kan Baju Raya Nanti? Kalau Sudah, Sertai Peraduan Ini Selfie & Menang Duit Raya!”
Anzalna Nasir

Walaupun Anzalna Nasir tidak mempunyai pembantu rumah untuk menguruskan Mohamad Eidress Hanif, tapi dia selesa melakukannya sendiri termasuklah menggunakan TOP Plush Soothing Care untuk pakaian si manja. Pelembut yang diuji secara dermatologi itu bukan saja berbau segar malah tidak merengsakan kulit bayi. Ibu bijak, pastinya mahukan yang terbaik untuk permata hati mereka.

IKLAN

SAY I DO TO PLUSH

Demi meraikan para pelanggan yang mengutamakan keharuman dan kelembutan fabrik, TOP Plush menganjurkan peraduan SAY I DO TO PLUSH bermula 1 Mei sehingga 15 Jun 2020. Rebut peluang ini untuk memenangi wang tunai RM200 untuk 10 orang pemenang bertuah!

“Dah Plush-kan Baju Raya Nanti? Kalau Sudah, Sertai Peraduan Ini Selfie & Menang Duit Raya!”

Cara penyertaan:

IKLAN
 • Muat naik gambar swafoto anda bersama produk TOP Plush di Facebook dan Instagram anda. Pastikan akaun PUBLIC.
 • Sertakan kapsyen kreatif bertemakan SAY I DO TO PLUSH.
 • Jangan lupa hashtags #majalahnona #sayidotoPLUSH

Terma dan syarat:

Dengan menyertai peraduan SAY I DO TO PLUSH, anda mengakui dan bersetuju untuk  menerima terma-terma dan syarat-syarat seperti berikut:

 1. Peraduan ini dianjurkan oleh Nu Ideaktiv Sdn Bhd dan Southern Lion Sdn Bhd (“Penganjur”).
 2. Penyertaan ini terbuka kepada semua warganegara Malaysia kecuali kakitangan dan ahli keluarga terdekat serta agensi promosi Nu Ideaktiv Sdn Bhd, Southern Lion Sdn Bhd dan anak syarikat yang berkenaan.
 3. Peraduan ini berlangsung dari 1 Mei 2020 sehingga 15 Jun 2020 (“Tempoh Peraduan”).
 4. Pihak penganjur berhak untuk melanjutkan, menamatkan atau menukarkan Tempoh Peraduan dan meminda mekanik peraduan pada bila-bila masa tanpa memberikan notis terlebih dahulu. Hanya penyertaan yang dihantar melalui laman Instagram dan Facebook dengan menyertakan hashtags #majalahnona  dan#sayidotoPLUSH akan diterima sebagai penyertaan peraduan yang sah.
 5. Anda bebas memilih mana-mana varian produk TOP Plush tetapi setiap penyertaan perlu disertakan dengan gambar swafoto kreatif dan menggunakan kapsyen kreatif SAY I DO TO PLUSH.
 6. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 Jun 2020 (Isnin) atau mana-mana tarikh lain yang ditetapkan oleh penganjur.
 7. Semua keputusan adalah muktamad dan sebarang surat-menyurat tidak akan dilayan.
 8. Pemenang peraduan akan dihubungi oleh wakil majalah NONA.
 9. Semua hadiah berupa wang tunai RM200 akan diproses dalam tempoh tiga bulan selepas tempoh peraduan tamat. Penganjur berhak untuk menggantikan hadiah wang tunai kepada baucar atau produk yang bernilai RM200.
 10. Dengan menyertai peraduan ini, peserta bersetuju memberi kebenaran kepada pihak penganjur  untuk menerbit dan/atau memapar butiran dan/atau gambar pemenang untuk tujuan pengumuman pemenang, pengiklanan atau publisiti/pemasaran di media cetak dan elektronik tanpa sebarang bayaran royalti dan/atau pampasan kepada pemenang.
 11. Segala perbelanjaan untuk menyertai peraduan ini, tuntutan hadiah dan/atau sebagainya adalah tanggungan peserta. Peserta bersetuju tanpa syarat untuk menanggung liabiliti mutlak dan bertanggungjawab sepenuhnya jikalau terdapat sebarang kerugian, kecederaan, kerosakan, tuntutan atau kemalangan yang dialami atau timbul disebabkan penyertaan peserta dalam peraduan ini dan tidak akan menuntut apa-apa jua bayaran dan ganti rugi dari Penganjur.
 12. Maklumat lanjut boleh didapati di www.nona.my/peraduan.

Selamat mencuba!

 

 

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI