Terbongkarnya skandal keganasan seksual yang dilakukan oleh mogul filem terkenal Harvey Weisten menjadi titik tolak kepada gelombang menentang keganasan terhadap wanita yang berlaku dalam dunia fefileman, nyanyian, fesyen, penerbitan dan juga bidang lain.

IKLAN

Dalam membawa kesedaran kepada masyarakat tentang kempen Time’s Up dan #Me Too yang mana selebriti-selebriti Hollywood akan memakai pin kecil tertulis perkataan Time’s Up sebagai sokongan kepada wanita yang menjadi objek serangan dan gangguan seksual supaya bercakap, mempertahankan diri dan jangan berdiam diri apabila diri menjadi mangsa.

Fesyen Sebagai Pembangkit Kesedaran. Karpet Merah Anugerah Golden Globe Ke-75 Di Limpahi Rona Hitam Sebagai Tanda Protes Keganasan Seksual
Angelina Jolie kelihatan anggun dalam persalinan gaun perincian bulu pelepah dramatik.

Membawa kempen ini ke satu tahap yang lebih tinggi, selebriti popular semua bersepakat mengenakan busana rona hitam. Jom kita lihat antara yang anggun dalam persalinan serba hitam. Ramai yang selesa mengenakan gaun labuh namun ada juga yang menggayakan gaun pendek serta gaya seluar yang sangat chic.

 

IKLAN

 

IKLAN

 

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI