Barangkali ini rezeki anak yang diterima Neelofa dan suaminya, Haris Ismail apabila mereka dilantik menjadi Duta Omrah Travel. Bukan calang-calang kerana Omrah Travel ini menawarkan pakej mengerjakan umrah serba eksklusif dan mewah yang kebiasaannya menjadi pilihan individu berpengaruh seluruh dunia!

Bertemu pasangan selebriti yang juga usahawan berjaya tersebut ketika kursus umrah baru-baru ini, Neelofa dan Haris bersyukur atas rezeki berkenaan dan bakal berangkat ke Tanah Suci Mekah pada 23 Februari ini.

IKLAN

Lebih istimewa, kunjungan mereka untuk menunaikan umrah kali ini turut disertai anakanda tersayang, Muhammad Bilal.

Baca https://www.nona.my/dakwa-hamil-anak-kedua-neelofa-mohon-doa-terbaik-perkara-belum-pasti-tak-perlu-hebahkan/

‘First Time’ Bawa BILAL Ke Mekah, NEELOFA Jadi Duta Omrah Travel & Buat Umrah Eksklusif! ‘First Time’ Bawa BILAL Ke Mekah, NEELOFA Jadi Duta Omrah Travel & Buat Umrah Eksklusif! ‘First Time’ Bawa BILAL Ke Mekah, NEELOFA Jadi Duta Omrah Travel & Buat Umrah Eksklusif! ‘First Time’ Bawa BILAL Ke Mekah, NEELOFA Jadi Duta Omrah Travel & Buat Umrah Eksklusif!

“Anak masih kecil baru setahun lebih tapi kita akan pastikan suntikan vaksin dia complete. Lepas tu saya sediakan juga semua ubat-ubat yang sesuai. Dah pun minta dengan doktor dan sediakan.

Jadi, kami mohon doa banyak-banyak agar semuanya dipermudah,” ujar Neelofa yang teruja dapat bawa Bilal ke sana buat pertama kali.

Tambah Haris, “Dalam situasi di luar negara terutama di Tanah Suci ni jutaan orang keluar masuk dalam masa sebulan. Kami doa agar Allah beri kesihatan yang baik kepada anak dan bakal bertolak hari Khamis ini selama 12 hari 10 malam.

Sebenarnya trip kali ini kita nak bawa ramai ahli keluarga pergi. Family Neelofa lebih ramai akan turut sama, begitu juga keluarga belah saya ada beberapa yang akan ikut.

Tentunya kami sangat gembira dapat mencipta memori bersama keluarga di Mekah nanti. Dalam masa sama, dapatlah juga kami berdoa untuk keluarga lain, kelangsungan bisnes dan sebagainya.”

IKLAN

‘First Time’ Bawa BILAL Ke Mekah, NEELOFA Jadi Duta Omrah Travel & Buat Umrah Eksklusif! ‘First Time’ Bawa BILAL Ke Mekah, NEELOFA Jadi Duta Omrah Travel & Buat Umrah Eksklusif! ‘First Time’ Bawa BILAL Ke Mekah, NEELOFA Jadi Duta Omrah Travel & Buat Umrah Eksklusif! ‘First Time’ Bawa BILAL Ke Mekah, NEELOFA Jadi Duta Omrah Travel & Buat Umrah Eksklusif!

Mengulas mengenai pakej umrah yang ditawarkan Omrah Travel, Neelofa dan Haris selaku duta syarikat ini memberitahu servis yang ditawarkan pemiliknya iaitu Datuk Ahmad Tajuddin merangkumi penerbangan dan penginapan hotel kelas pertama serta premium bermula dari harga sekitar RM18,000 sehingga RM35,000.

“Omrah Travel dapat harga terbaik untuk semua jemaah. Kami fokus kepada dua hotel saja untuk jaga kualiti dan eksklusif iaitu hanya ambil hotel di Mekah, iaitu Dar Al Tawhid dan di Madinah, Oberoi Hotel.

Ini kerana ia selalu jadi pilihan golongan VVIP dan berpengaruh dunia untuk mengerjakan haji atau umrah. Hanya hotel eksklusif dan kapal terbang eksklusif dan jadi satu pakej.”

IKLAN

‘First Time’ Bawa BILAL Ke Mekah, NEELOFA Jadi Duta Omrah Travel & Buat Umrah Eksklusif! ‘First Time’ Bawa BILAL Ke Mekah, NEELOFA Jadi Duta Omrah Travel & Buat Umrah Eksklusif! ‘First Time’ Bawa BILAL Ke Mekah, NEELOFA Jadi Duta Omrah Travel & Buat Umrah Eksklusif!

Ujar Neelofa, “Bila saya share poster (pakej umrah) ini ramai yang kata mahal. Tak salahkan mereka pun sebab mereka tidak familiar dengan Hotel Dar Al Tawhid dan Oberoi Hotel.

Saya dah pernah pergi few times ke tempat itu kita rasa mudah, dengan jaraknya yang sangat dekat dan servis baik.

Untuk orang perempuan lagi memudahkan sebab tandas berdekatan. Untuk explain pakej ini kepada orang susah la kan. Kalau nak stay hotel dua ni dengan pakej sama, sebenarnya cecah lebih RM50,000. Itu yang saya jamin.

Tapi kita pergi dengan grup dan ada special price melalui Omrah Travel.”

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI