Acara membeli belah terbesar Malaysia, StarVendors Mega Raya Fest mencatat sejarah dengan penganjuran paling lama selama 75 jam tanpa henti sekaligus tercatat dalam Malaysia Book of Records (MBOR).

IKLAN

Acara yang diadakan di World Trade Centre Kuala Lumpur (WTCKL) bermula 22 hingga 25 April lalu dihadiri pengunjung seawal pagi pada hari pertama hingga penutup pada jam 12.30 tengah hari. Dan di Kuala Lumpur 25 hb April 2022.

DATO’ IFA RAZIAH Terharu Acara Beli Belah Terbesar Malaysia Anjurannya Diiktiraf Dalam Malaysia Book of Records
Ketua Pegawai Eksekutif StarVendors, Dato’ Ifa Raziah.

Acara yang diadakan di World Trade Centre Kuala Lumpur (WTCKL) bermula 22 hingga 25 April lalu dihadiri pengunjung seawal pagi pada hari pertama hingga penutup pada jam 12.30 tengah hari. Dengan jumlah yang datang seramai 2.8 juta orang.

IKLAN

DATO’ IFA RAZIAH Terharu Acara Beli Belah Terbesar Malaysia Anjurannya Diiktiraf Dalam Malaysia Book of RecordsKetua Pegawai Eksekutif StarVendors, Dato’ Ifa Raziah berkata, dia amat terharu dengan pengiktirafan itu dan tidak menjangka mendapat sambutan yang amat luar biasa.

IKLAN

“Saya amat berterima kasih pada semua pihak yang terbabit dan juga kepada pengunjung yang tidak henti-henti hadir membeli belah di StarVendors Mega Raya Fest 2022,” katanya.

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI