Siapa tidak kenal dengan personaliti jelita Marion Counter? Bekas pengacara televisyen Malaysia berketurunan Portugis-Inggeris-Cina dan juga isteri kepada SM Nasarudin SM Nasimuddin dilihat sering kali tampil jelita dan menawan walau di mana saja.

IKLAN

Buktinya, lihat saja setiap hantaran foto di Instagramnya. Tuah wajah cantik dan citarasa fesyennya menjadikan Marion idola buat wanita di luar sana.

Dari pembawakan diri, soal personaliti hingga peribadi, Marion sentiasa tampil segar, bergaya, dan vibrant. Ini boleh dilihat dari raut wajah sehinggalah perihal mahkotanya. Apatah lagi Marion antara personaliti di Malaysia yang dilihat mempunyai rambut yang menawan.

Ini Rupanya Rahsia Rambut Sihat & Menawan Marion Counter
Foto: Instagram (@marioncaunter)

Namun, siapa kata Marion tidak pernah berhadapan dengan masalah rambut? Menurut hantaran di Instagramnya baru-baru ini, Marion berkongsi turut pernah mengalami masalah keguguran rambut yang tidak normal sewaktu Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) 2020/2021.

“Saya menyedari yang saya mengalami masalah keguguran rambut lebih daripada kebiasaan ketika musim PKP. Saya tidak pasti sama ada ia disebabkan oleh perubahan hormon, kebimbangan, umur, gaya hidup namun akhirnya saya mendapat tahu bahawa tubuh badan saya mungkin kekurangan nutrien penting.”

IKLAN

Menyedari hakikat masalah rambutnya itu, bersama sahabatnya Puteri Zarith, mereka berdua bekerjasama untuk mencipta formula yang boleh membantu menggalakkan pertumbuhan dan mengekalkan rambut yang sihat dan menawan.

IKLAN
Ini Rupanya Rahsia Rambut Sihat & Menawan Marion Counter
Foto: Instagram (@marioncounter)

“More is More merupakan minuman beri campuran botani dan buah pic. Komponen utamanya ialah vitamin dan ekstrak tumbuhan utama yang telah terbukti bermanfaat untuk tubuh dan juga rambut”, jelas Marion lagi.

Kelainan yang ditonjolkan untuk produk ini cukup Nona kagumi. Maklumlah kebanyakan produk rambut kebiasaannya digunakan di rambut dan kepala, tetapi idea Marion menghasilkan resipi minuman berkhasiat untuk tubuh dan rambut yang sihat nyata unik dan mengagumkan. Jadi padanlah rambut Marion dilihat lebih menyinar, beralun dan menawan.

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI