Putri N. Rex jenama tudung lokal dari Malaysia menjanjikan keselesaan, material berkualiti tinggi serta hasil kerja terbaik pada harga yang berpatutan. Diasaskan oleh seorang wanita berhijab yang penuh semangat, Putri Rex, jenama ini telah berada di pasaran selama lebih 5 tahun.

IKLAN

Kerjasama dan kolaborasi ini adalah peluang terbaik di mana melihat kepada situasi semasa ia bersesuaian dengan tagline “Embracing Sillaturrahim”. Putri dan Yuna telah berkawan baik sejak di usia muda dan mereka berhubung secara maya sejak Yuna berhijrah ke Los Angeles, sebagai mengukuhkan ikatan silaturrahim.

“Walaupun kolaborasi ini memakan masa yang lama, tetapi prosesnya sangat mengujakan. Kami berharap semua orang kekal selamat sepanjang pandemik ini dan menggayakan hijab kami sepanjang sambutan Aidilfitri nanti, begitu juga ketika hari-hari biasa. Sambutan Aidilfitri tentu sekali menyatukan mereka yang sudah lama tidak bersua terutamanya sanak saudara di kampung mahupun yang berjauhan.”

Embracing Silaturahim dalam konteks ini bersesuaian dengan misi kami untuk mengeratkan hubungan dengan pelanggan setia, membina kepercayaan dengan pelanggan seluruh dunia serta dari seorang wanita kepada wanita yang lain.

IKLAN

Kolaborasi ini istimewa buat para pelanggan setia Putri N. Rex serta peminat Yuna seluruh dunia. Selain itu, istimewanya lagi kolaborasi ini ialah untuk mereka yang sedang dalam proses untuk berhijab.

Koleksi Grace Easy Hijab menjadi koleksi paling laris kami dan kini koleksi Yuna tampil dengan edisi semi-instant shawl dilengkapi dengan inner, dengan variasi 10 warna berharga RM98 setiap satu. Jangan lepaskan peluang untuk mencuba koleksi ini yang merupakan gaya kegemaran Yuna!

IKLAN

KENAPA PILIH YUNA?
Yuna adalah antara ikon fesyen terbaik dan juga menjadi inspirasi kepada wanita lain. We like her for who she is. Karier sebagai artis berhijab di Amerika Syarikat merupakan satu cabaran yang membuka mata kami.

Ia bukanlah satu perjalanan yang mudah untuknya diterima di sana. Berhijab adalah terlalu peribadi buat pemakainya. Walaupun menghadapi cabaran, gaya tersendiri Yuna menyerlahkan keunikannya sebagai seorang artis.

Untuk info lanjut layari www.putrinrex.com atau kunjungi stor fizikal di Isetan, KLCC.